Nečekanou rozbuškou se na sociálních sítích stal příspěvek Míši Noskové z 1. ledna 2024. „Jak na Nový rok, tak po celý rok? Tak já to beru. Dneska je krásně, svítí sluníčko a na silnicích jen já,“ pochvalovala si a podělila se o fotku, na které pózuje ve sportovním oděvu na prázdné, nefrekventované silnici. 

Bohužel pro některé jí ale kvůli chladnému počasí přes oděv prosvítaly ztuhlé bradavky, což bylo pro řadu komentujících tak pobuřující, že se rozhodli zanechat zpěvačce kousavé komentáře. 

„Možná to chtělo vzít si podprsenku. Nemyslím si, že toto máte zapotřebí. Jste moudrá, hezká žena a na mě tahleta gesta působí spíše tak, že ,nemám, co jiného nabídnout, ukážu aspoň kozy',“ neodpustila si jistá Lenka. 

„Já mám podprsenku, to je ten problém... Některé z nás to takhle mají stále. Mnohdy i přes podprsenku. Ale jinak díky za komentář. Mimochodem, pojem ,ukážu kozy' já teda vidím dost jinak,“ zareagovala Míša, která se do vášnivé diskuze sama zapojila. 

„Proč je ukazujete. Bylo to nutné?“ rýpla si zase jistá Markéta. „Mně to nevadí. Jestli vám ano, tak se nekoukejte,“ doporučila jí zpěvačka. „Takže bradavky po celý rok takto,“ hodnotil další člověk. „Tak ale tento komentář jsem čekala,“ smála se Míša. 

Odpověď v pytli na odpadky

Nakonec na hatery zareagovala se vtipem sobě vlastním. Celou kauzu definitivně uzavřela v neděli 7. ledna, když se symbolicky nafotila oblečená v pytli. „V návaznosti na oblast zájmu mého těla a jeho oblečení jsem si tedy oblékla pytel na odpadky... Snad nevadí, že jsem si dala pásek, abych ukázala pas. Taky ho mám od narození,“ komentovala sarkasticky.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Nosková: Jak to má se závislostmi? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
82 fotografií