Přestože se zpěvačka Michaela Nosková pyšní přirozeně vypadajícími silikonovými ňadry, rozhodně nepatří mezi celebrity, co by je dávaly neustále všem na odiv a plnily svůj instagramový profil polonahými snímky. Spíše naopak - takových fotek je u ní jako šafránu. A možná i proto vždycky tak potěší její followery, co ji sledují prostřednictvím internetu.

Tak tomu bylo i u jejího nejnovějšího příspěvku. „Chtěla jsem vám říct, že na Rádiu Relax máme krásný výhled. Tak jsem vám ho chtěla vyfotit,“ napsala Nosková k momentce, na níž hraje prim něco docela jiného nežli pohled na noční město - Míša totiž pózuje na střeše v černém outfitu s velice hlubokým dekoltem, co částečně odhaluje její poprsí. Nikoho nejspíš nepřekvapí, že nejvíce pochvalných komentářů za to sklidila od svých pánských příznivců...

Video
Video se připravuje ...

Michaela Nosková: Vracím se do života po nepodařeném vztahu. David Turek, Elmer Carvalho

„Moc pěkný výstřih... teda výhled,“ okomentoval onen záběr poměrně trefně jeden z jejích fanoušků. „A pak že na Kladně nejsou krásná panoramata,“ přidal se další.

Půvaby rusovlasé Noskové ocenili dokonce i kolegové z umělecké branže - třeba herečka Michaela Kuklová (55) či moderátor Jan Musil (56). A vy se na ně můžete podívat do naší galerie!

Fotogalerie
53 fotografií