Na pódiu zazněly jeho největší hity v podání hvězd současné pěvecké scény. O Lady Carneval z repertoáru Karla Gotta (†80) se podělili hned tři zpěváci – Daniel Hůlka (55), Marian Vojtko (50) a Petr Kolář (56). Vzpomínkový koncert si nenechal ujít ani skladatelův syn Petr Svoboda (43).

Mezi účinkujícími, kteří se ve většině drželi s barvami při zemi a volili hlavně černou a bílou, zazářila zpívající modelka Jitka Boho (32). Vynesla bleděmodrou róbu se spadlými rameny, a mezi ostatními tak velmi vynikala. Vůbec poprvé před publikem zazpívala Svobodovu ikonickou píseň Tři oříšky, kterou proslavil božský hlas Ivety Bartošové (†48), a při vystoupení vypadala jako opravdová Popelka!

Video
Video se připravuje ...

Proč Pizingerová schovává syna Jakuba (13)? Dostala přísný zákaz! Petr Macek, Aleš Brunclík

Vendula nepřišla...

Vdova Vendula Pizingerová (51) na koncert nedorazila, nejspíš se chtěla vyhnout setkání s nevlastním synem Petrem, s nímž je léta na kordy. Místo toho ale sdílela v den manželových nedožitých pětaosmdesátin dojemné vyznání na sítích plné srdíček: „Téma na román. Láska, emoce, genialita, osud, zkušenosti, vnímání, dar. Je mi moc líto, že ti nemůžu popřát k narozeninám tak, jak bych chtěla. Díky!“

Fotogalerie
47 fotografií