Večer plný hudby se velice rychle změnil v mnohem více sexy podívanou, než mohl kdokoliv tušit. Populární zpěvačka Lucie Bílá, která se svým neodmyslitelným úsměvem dorazila na křest nového alba svého talentovaného kolegy Štefana Margity nazvaného Řež, řež, řež, totiž svým outfitem dokázala notně opepřit společenskou akci, která se konala v samém srdci Prahy v jejím vlastním divadle.

Odvážný, elegantní model v typické černé barvě, jaký Lucie pro tuto příležitost zvolila, nezůstal bez povšimnutí jejího širokého okolí. Hluboký dekolt a smělý střih zdůraznil nejen její štíhlé křivky, ale také vystavil na obdiv její smyslnost - a v hlubokém dekoltu také poprsí zpěvačky. Jenže výstřih byl tak velký, že záhy všem přítomným předvedla své spodní prádlo, konkrétně tedy krajkovanou podprsenku.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!? 

Zpěvačka oceněná mnoha Slavíky každopádně vypadala úchvatně a přítomní hosté jistě tohle „zpestření“ ocenili. Nešlo totiž o faux pas, tedy společenský trapas, který by celou slavnostní akci zastínil, ale o trochu toho nečekaného kouzla. A jistě se nezlobil ani její „testosteronový anděl“ Radek Filipi (40), Luciin partner a známý fitness trenér. Však uznejte sami - tahle pěnice se opravdu nemá zač stydět.

Fotogalerie
67 fotografií