Zpěvačka od Radka před třemi roky dostala nádherný prstýnek, který je zásnubní. Lucie si ho vyhlédla v jednom starožitnictví a Radek jí ho koupil. „Pro mě už to samotné pokleknutí a navléknutí prstýnku je Ano napořád,“ netají se Bílá, která byla už dvakrát vdaná a její přítel jednou. 

I urostlý svalovec má na levém prsteníčku kroužek, ale snubní prý není. „29. října vyjde můj nový videoklip Nebudu se držet zpátky a v ten den začínáme devátý rok, přesto to neznamená svatba. Svého partnera opravdu miluju a jsme spolu šťastný, ale jsme spolu teprve osm let, takže nespěchejme,“ řekla Blesku zpěvačka. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!? 

Lucie s radostí pokřtila novou kuchařku cukráře Josefa Maršálka Čokoláda. „Před hodně lety si koupil můj háčkovaný obraz, jehož výtěžek šel na charitu, a já vůbec netušila, kdo to je. Po letech jsme mu poděkovala a posléze se stali přáteli,“ prozradila Bílá, která mu bude fandit i ve StarDance. 

Několikrát mi nabídli, ať jdu tančit, ale kdybych trénovala a kdy bych měla dostat ze svého těla, co se od něj očekává. Dostala jsem nabídku být ve Tváři, na to jsem jim odpověděla: Vy si na mě hrajte, ale nechtějte po mě, abych se do někoho převlékala já. Ale co byl největší bizár, když mi volali, že mě chtějí do Výměny manželek, to jsem se hodně nasmála. Ten, kdo mi tohle nabízí mě asi nezná, za svůj volný večer považuji den, když mám jen koncert,“ prozradila Blesku pěnice. 

Fotogalerie
47 fotografií