Nevlastní mladší sestra Kim Kardashianové (43) Kendall Jennerová vzala svou kamarádku Hailey Bieberovou (27) – manželku Justina Biebera (29) a neteř Aleca Baldwina (65) – a udělaly si mejdan při západu slunce na písečné pláži.

Oblékla si k tomu šaty oděvní značky topmodelky Elsy Hoskové Helsa za 1 200 dolarů, tedy více než 27 tisíc korun. Pod odvážně vykrojený model ze zcela průhledné, žlutavé látky si nevzala žádnou podprsenku a na odiv tak vystavila jak své křivky, tak i bradavky.

„Roky utíkají a člověku to připadá čím dál rychlejší. Přítomnost a čas je to jediné, co mohu chtít. Jsem moc vděčná za to, co bylo, a optimistická ohledně toho, co přijde. Běžte a ukažte svou lásku lidem, které máte v srdci, nepromarněte ani vteřinu,“ rozepsala se 3. ledna na instagramu, když se pochlubila s odvážnými fotkami.

„Roku 2024, naděl mi lásku a smích, vděčnost a růst, trpělivost a přítomnost,“ poprosila. Některým fanouškům ale »hanbatá« modelka začíná ležet v žaludku… „Doufám, že ti rok 2024 nadělí nějaké podprsenky,“ zněl například jeden komentář s více než pěti tisíci lajky.

Video
Video se připravuje ...

Kardashianky se rády předváděly už jako malé. Instagram / @kimkardashian

Fotogalerie
113 fotografií