Nejnovější reklamní kampaň pro módní značku Calvin Klein, v jejíž hlavní roli září úchvatná Kendall Jennerová, mladší sestra daleko více „zprofanované“ Kim Kardashianové (43), neunikla pozornosti fanoušků ani kritiků. Holiday Collection představuje sexy Kendall, která se odvážně prezentuje božským tělem, dokonale plochým bříškem a snímky, co nabízejí rafinovaný podhled na její ňadra. Nicméně i přes všechnu chválu, se kolem Kendall rozpoutala bouře kontroverze.

Na sociálních sítích, kam Kendall své nejnovější fotky sdílela, se začaly množit komentáře upozorňující na její poměrně nepřirozené nožky - pravá končetina jako kdyby jí v ostrém úhlu vyrůstala až kdesi daleko pod kyčlí, což vypadalo nejenom nepřirozeně, ale také neanatomicky zdeformované. Není divu, že modelku někteří z jejích příznivců okamžitě obvinili z toho, že jde o snímky až přehnaně modifikované ve Photoshopu.

Video
Video se připravuje ...

Outfity stylové čtveřice z rodiny Kardashian youtube.com/Fashion Style/BPŽ

Slavná kráska na tato nařčení nijak nereagovala. Nebylo to přece poprvé, kdy Kendall čelila kritice kvůli nadměrné úpravě svých snímků - a zdá se, že to bude téma, které ji bude provázet i nadále. V jejich rodině je ostatně zneužívání programů, co vytvářejí falešnou iluzi dokonalosti (které se nepodařilo zřejmě dosáhnout ani množstvím plastických operací, jimiž se mohou Kardashianky pochlubit), zcela běžnou praxí. Jisté je, že je Kendall i tak na fotkách velice sexy...

Fotogalerie
46 fotografií