Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zdravotní sestra zemřela náhle na Štědrý den: Záchranáři ji marně oživovali

Autor: rc - 
2. ledna 2024
13:40

Tragicky zemřela zdravotní sestřička Ashley Dennessová (†34), která s rodinou svého přítele trávila Vánoce na ostrovech Whitsundays u australského pobřeží. Na Štědrý den náhle zkolabovala. Přivolaní záchranáři se ji snažili oživovat, ale marně.

Nejkrásnější svátky v roce se Ashley, která pracovala dlouhých dvanáct let jako zdravotní sesra v nemocnici v australském Sydney, rozhodla strávit na malebných ostrovech Whitsundays. Jedná se o souostroví skládající se ze 74 ostrovů a ostrůvků, jež nabízí jedny z nejkrásnějších pláží v Austrálii. Čtyřiatřicetiletá Ashley se na Štědrý den vydala lovit kraby, když náhle zkolabovala a později zemřela.

Na pomoc jí vyrazili záchranáři. Na cestě do nemocnice Ashley prodělala záchvat. Záchranáři ji podle informací amerického deníku New York Post oživovali 45 minut, ale marně.

Rodina na fundraisingové stránce GoFundMe založila veřejnou sbírku. Výtěžek sbírky půjde na pokrytí nákladů na převoz těla domů. Rodina Ashley popisuje jako milovaného člena rodiny, jemuž nechyběl smysl pro humor. Byla prý „ztělesněním laskavosti“.

Video  Kráska žije jako ve filmu 50x a stále poprvé. Po záchvatech zapomíná na přítelkyni  - TikTok
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi