Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Záhadné zmizení Melanie Trumpové objasněno: Proč chyběla na vánoční rodinné fotce?

Autor: lš, ČTK - 
29. prosince 2023
09:57

Viděna v rodinné rezidenci Mar-a-Lago na Floridě takřka není, na vánoční fotografii celé rodiny také absentovala. A tak se svět ptá: Kam se poděla Melania Trumpová (53), bývalá první dáma USA a manželka exprezidenta Donalda Trumpa (77)?!

„Nikdo neví, kde Melania doopravdy je,“ pronesl už před pár týdny jeden ze sousedů Trumpových o bývalé první dámě Melanii Trumpové.

Spekulace pak ještě podnítil vánoční snímek Trumpových, kde jsou úplně všichni včetně jejího otce Viktora, avšak chybí Melania (a Donaldův mladší syn Erik, 39)! Vysvětlení je nakonec prosté.

„Celé Vánoce strávila v nemocnici u maminčina lůžka,“ uvedl zdroj z rodiny. „Vždy byla velmi oddaná rodině.“ Její slovinská matka Amalija Knavsová (78) má být podle spekulací velmi těžce nemocná...

Trumpa si Melania vzala v roce 2005

  • Melania Trumpová, narozená 26. dubna 1970 ve Slovinsku, tehdy součásti socialistické Jugoslávie, se proslavila jako modelka.
  • V roce 1996 přesídlila do USA, kde na jedné párty potkala realitního magnáta Donalda Trumpa a stala se jeho třetí ženou. Po úspěšném Trumpově tažení v prezidentských volbách v roce 2017 se Melania stala první dámou.
  • Původním jménem Melanija Knavsová (později si své jméno změnila na srozumitelnější Knaussová), vyrostla v pětitisícové slovinské Sevnici.
  • Její otec prodával auta, matka navrhovala dětské oblečení. Studovala na střední škole designu a fotografie v Lublani a s modelingem začala v 16 letech.
  • O dva roky později podepsala smlouvu s agenturou v Miláně, pracovala také v Paříži. V roce 1996 přesídlila do New Yorku. Fotila pro magazíny Harper's Bazaar, New York Magazine, Vanity Fair, Vogue či Sports Illustrated.
  • Trvalý pobyt v USA získala v roce 2001, občanství má od roku 2006.
  • Za Trumpa se provdala v lednu 2005 v letovisku Palm Beach na Floridě, v té době spolu už žili šest let.
  • Rok po svatbě se jim narodil syn Barron. Svého manžela během prezidentské volební kampaně plně podporovala, a ač sama imigrantka, podporovala tvrdý postup Trumpa proti nelegálním přistěhovalcům.
  • Všechna nařčení z Trumpova případného sexuálního obtěžování jiných žen označila za lži: „Manželovi věřím, manžel je milý, je to gentleman a nikdy by nic takového neudělal,“ prohlásila.
  • Sama také čelila podezření, že v 90. letech pracovala v USA jako modelka, aniž měla potřebná povolení. V roce 1995 například vznikly její nahé fotky, které v kampani vytáhl deník New York Post. Podle agenta Trumpové však vznikly bezúplatně. Melania pochybení odmítá: „V každém okamžiku jsem plně dodržovala imigrační zákony této země. Tečka,“ napsala.
  • Trumpová hovoří pěti jazyky - kromě slovinštiny a angličtiny ovládá také francouzštinu, němčinu a srbštinu.
  • Byla teprve druhou americkou první dámou, která se narodila mimo Spojené státy. Její předchůdkyní byla Louisa Adamsová, manželka šestého prezidenta Johna Quincyho Adamse, který byl v úřadě v letech 1825 až 1829. Adamsová byla dcerou amerického konzula v Londýně, kde se také narodila.

Video  Módní vkus Melanie Trump  - youtube.com/Mary Tardito
Video se připravuje ...

Běžný Uživatel ( 29. prosince 2023 23:44 )

Zelníčková nikdy nebylo první dáma. deZolé ani nerozumí psanému textu

amerlock ( 29. prosince 2023 14:43 )

Jednoduché - protože je tam tolik třeskavých myšlenek, že by cenzor měl hlavu v obkladech 2 týdny z těch komentů. Tak to raději rovnou ani nespustili a všichni ať si ventilují problémy doma se starou nebo vezmou flintu a jdou postřílet pár nevinných zase.

Uživatel_5542819 ( 29. prosince 2023 13:28 )

A je po " Kačinej svadbe " !

Erich Stanzel ( 29. prosince 2023 11:07 )

Já nevím proč není diskuze u článku s Rakušanem ? Asi má strach, že by jej lidi hodně chválili za jeho práci. Ty kauzy STANU nebudu vyjmenovávat, protože s nimi nemá Vítek nic společného, jak mu zlí lide připisují a ještě chtějí demisi. No fuj. 😃 😁

Uživatel_5584341 ( 29. prosince 2023 11:04 )

A co první žena Trampa Ivana Zelničková.Tá taky nebyla američanka,ale češka.Blesku proč zaměstnávaš takové lidi ,kteří co mohou tak to pomotají. 😃 😃 😃 😃 😃

Zobrazit celou diskusi