Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vánoce Ivanky Trumpové: Fotka s „babi“ Zelníčkovou i vysmátým otcem a vzpomínka na Kafku

Autor: Mii, red - 
27. prosince 2023
09:31

Ivanka Trumpová, dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, se na sociálních sítích pochlubila, jak vypadaly její letošní Vánoce. Strávila je se svou rodinou, nechyběla ani „babi“ Marie Zelníčková. Také se po dlouhé době objevila na fotografii se svým otcem, není na ní však jeho žena Melanie.

Šťastná rodina zapózovala hned na dvou fotografiích, které ukazují, jak trávili letošní Vánoce. Na první Ivanka pózuje se svým manželem Jaredem Kushnerem a dětmi Theem, Josephem a Arabellou. Je s nimi také její babička, 97letá Marie Zelníčková, kterou Ivanka láskyplně oslovuje počeštile „babi“. Ivanka podotkla, že si společně dali vánoční oběd.

Marie Zelníčková je matkou Ivany Trumpové, první ženy Donalda Trumpa. Ta do USA přišla z českého Zlína (tehdy Gottwaldova). Marie svou dceru přežila, Ivana zemřela v roce 2022. Už několik let žije v Miami, kde se o ni stará právě rodina Ivanky.

„Babi“ Zelníčková v roce 2018 v rozhovoru pro Blesk uvedla, že má s Trumpem, svým zetěm, skvělé vztahy. „Moc se o politice nebavíme. Ale spíš o rodině. I když… Jednou mne vezl autem a rozhodoval se kandidovat. Babi, mám do toho jít? ptal se. Já jsem mu to moc nedoporučovala, ale věděla jsem, že má svoji hlavu, ambici, že už má všechno, a toto ještě ne. On moc dobře ví, že ho znám dokonale. I maličkosti,“ řekla Zelníčková. 

Se svým otcem, kterému během úřadování v Bílém domě dělala poradkyni, se Ivanka v poslední době neukazovala. O Vánocích ale udělala výjimku a sdílela fotografií i s ním, je tedy vidět, že o svátcích byli spolu. Chybí tam však Trumpova žena Melanie, o které v posledních týdnech nejsou žádné informace. Dokonce o ní její sousedé říkají, že záhadně zmizela, informoval server The Telegraph

Vánoční příspěvky Ivanka zakončila sdílením příspěvku o česko-židovském spisovateli Franzi Kafkovi. Podle něj jeho příběh ukazuje, jak je důležitý soucit, laskavost a kreativita. „To je dobré si během svátků pamatovat,“ napsala Ivanka.

Video  Ivanka a Donald jr. Trumpovi převzali státní vyznamenání pro matku Ivanu  - Blesk TV
Video se připravuje ...

sharp ( 29. prosince 2023 16:51 )

Můžete objasnit, jak se nám směje?

sharp ( 29. prosince 2023 16:51 )

Můžete objasnit, jak se nám směje?

Uživatel_5413502 ( 28. prosince 2023 03:38 )

Třeba ji zakopal na zahradě 🤣🤣🤣

Eva Komárková ( 27. prosince 2023 16:28 )

Manžel Ivanky Jared je židovského původu . Ivanka přestoupila na jeho víru. Židé neslaví Vánoce a příchod Ježíše Krista.
Mají jiné svátky. V prosinci je to Den světel.

Zobrazit celou diskusi