Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Záhadné zmizení manželky Trumpa: Nikdo neví, co s Melanií je. Ani její sousedé a okolí

Autor: DVL - 
26. prosince 2023
15:00

Melania Trumpová, manželka bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, podle svých sousedů jen málokdy opouští jejich rezidenci a elitní společenský klub Mar-A-Lago na Palm Beach. Na veřejnosti je tak vídána jen velmi sporadicky, napsal web The Telegraph.

Melania Trumpová je jen zřídka viděna mimo Mar-A-Lago na Palm Beach, což je elitní společenský klub, který se stal základnou Trumpových od doby, co opustili Bílý dům, píše web The Telegraph. Podle rezidentů je na veřejnosti viděna jen výjimečně a v klubu je vídána také mnohem méně než dříve, přestože obytné prostory Trumpových jsou „hned vedle hlavní haly“. 

„Jen zřídkakdy opustí Mar-a-Lago. Je to zvláštní, izolovaný život,“ řekl jeden z obyvatel Laurence Leamer. „Nikdo neví, kde (Melania, pozn. red.) je. Záhada to je. Rozhodně se o tom mluví,“ dodal Leamer.

Během tohoto roku však učinila pár veřejných vystoupení, například na ceremoniálu v National Archives and Records Administration ve Washingtonu, což je nezávislý úřad Spojených států, do jehož pravomoci spadá uchovávání a dokumentace vládních a historických záznamů a jejich zpřístupňování veřejnosti.

Tento úřad je přitom klíčový během probíhající soudního procesu s bývalým prezidentem Donaldem Trumpem za údajné nesprávné zacházení s utajovanými dokumenty. 

Bývalá první dáma pak ve svém projevu zdůraznila důležitost amerického „demokratického procesu“, bez jakéhokoli zjevného náznaku ironie, zatímco její manžel čeká na soud kvůli obvinění z vměšování se do voleb. 

krapotkin ( 28. prosince 2023 12:52 )

Amíkům je to jedno. Třeba když guvernérka Aljašky chtěka bombardovat Prahu, jako hlavní mšsto Čečny, nebo když v US "superfilmu" XXX sjíždí agenti z Alp na zámek ve Vranově. Zřejmě se na vychvalovaných US školách učí bůh ví co.

krapotkin ( 28. prosince 2023 12:49 )

USA je veliká země.

Lomikel ( 28. prosince 2023 12:42 )

běžná záležitost,
buď je u milence, nebo jí unesli mimozemšťani... 😁

Eva Komárková ( 27. prosince 2023 09:14 )

Vzala roha ?

amerlock ( 27. prosince 2023 08:52 )

Ne, hloupý článek!

Zobrazit celou diskusi