Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

„Happy Birthday, Babi.“ Ivanka Trumpová dojemně oslavila 97. narozeniny Marie Zelníčkové

Autor: red - 
5. října 2023
09:20

Mámu Ivanu Trumpovou (†73) ztratila Ivanka (41) před rokem a čtvrt, ale spojení na Česko jí stále zůstává – Ivanina maminka Marie Zelníčková je pořád naživu, před pár dny oslavila 97. narozeniny. 

„Máme to štěstí, že s námi Babi posledních pár let žije v Miami. Jsem vděčná za každou lekci, každý příběh a každý herní večer, kdy nás stále všechny poráží ve hře Jenga!,“ napsala Ivanka na Facebook. „Jsou to jednoduché společné chvíle, které určují bohatství života. Vážím si každé vteřiny!“

A samozřejmě se Ivanka podělila o fotky, na nichž slaví s „Babi“ a celou svou rodinou, tedy manželem Jaredem Kushnerem a dětmi Arabellou, Josephem a Theodorem.

Marie Zelníčková se na veřejnosti v posledních letech neobjevovala. Blesk loni odhalil, že již nějakou dobu žije právě u svých vnoučat v Miami. Zřejmě zdravotní stav jí nedovolil, aby se zúčastnila posledního rozloučení se svou dcerou Ivanou, která zemřela před rokem a čtvrt. 

V exkluzivním rozhovoru pro Blesk v roce 2018 prozradila, že s bývalým zeťem, exprezidentem USA Donaldem Trumpem má stále skvělé vztahy. „Moc se o politice nebavíme. Ale spíš o rodině. I když… Jednou mne vezl autem a rozhodoval se kandidovat. Babi, mám do toho jít? ptal se. Já jsem mu to moc nedoporučovala, ale věděla jsem, že má svoji hlavu, ambici, že už má všechno a toto ještě ne. On moc dobře ví, že ho znám dokonale. I maličkosti,“ prozradila Zelníčková. 

Prozradila také slabosti bývalého nejmocnějšího muže světa. „Třeba jeho chuť na zmrzlinu. Jednou se přede mnou snažil schovat s plným kornoutem, ale s jeho zetěm jsme ho stejně viděli… Jenom se smál, jak ho »bábrle« zase odhalila.“

Video  Ivanka a Donald jr. Trumpovi převzali státní vyznamenání pro matku Ivanu.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Moly28 ( 5. října 2023 21:45 )

Tak Ivanka se o ni nestará. Na to mají lidi.

Rooza ( 5. října 2023 21:02 )

Víte, taky jsem se starala o babičku, když moje maminka zemřela, bydlely spolu 10 let. Babička přežila dědu i všechny své tři děti. I když byla fyzicky v pořádku, úplně rezignovala na život, nechtěla nic jiného, než taky odejít. Taková situace je utrpení pro všechny zúčastněné. Proto smekám před každým, kdo je v podobné situaci, protože je to opravdu psychicky náročné.

Celebrity-chachacha ( 5. října 2023 20:36 )

Je o ní královský postaráno. A to je dobře.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Celebrity-chachacha ( 5. října 2023 20:34 )

Jaká flakárna za totáče? Tak např. V kuchyni se kuchař musel otáčet zrovna jak dnes!

y1xcvbnm ( 5. října 2023 20:20 )

myslím že zaplatí ale na starost jí má někdo jiný

Zobrazit celou diskusi