Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ivanka Trumpová a její „cesta kolem světa“: Odpočívá v oblíbeném dovolenkovém ráji Čechů

  • Autor: Darina Jíchová - 
    9. 7. 2023
    05:00

    Ivanka Trumpová (41) má za sebou „náročný“ rok. Bývalá první dcera Spojených států a blízká poradkyně svého otce, exprezidenta Donalda Trumpa, se sice nevrátila do veřejného života ani nevstoupila do politiky, jak mnozí předpokládali, ale zaměřila se na sebe a svou rodinu. A to hlavně na svého manžela Jareda Kushnera (42) a jejich 3 děti - Arabellu, Josepha a Theodora. Poslední rok strávili na cestách, kde obdivovali místní krásy – přírodní a kulturní a relaxovali, uvedl list Daily Mail. Kde všude byli? Na Ibize, v Jordánsku, Izraeli, ale třeba i v Praze.

    Trumpová s rodinou po odchodu svého otce z Bílého domu v lednu 2021 přesídlila na Floridu, od exprezidenta se ale distancovala a nebude ani součástí jeho prezidentské kampaně pro volby 2024. Na čas se stáhla ze sociálních sítí a užívala si miamského sluníčka a učila se surfovat. Loni v létě se plnou silou vrátila na svůj instagram, který od té doby plní snímky ze svých luxusních výletů a dovolených.

  • 1.Červenec 2022 - Maroko

    Loni v červenci si Trumpová s Kushnerem udělali romantickou dovolenou na jihu Maroka, kde bydleli v hotelu Dakhla Club Hotel & Spa. Zdejší laguny jsou rájem pro kitesurfaře. Malebný hotel je sice luxusní, není však nedostupný, jedna noc vyjde „jen“ na 4348 korun. Samotný podnik byl z přítomnosti známého páru nadšený a oznámil to svých sociálních sítích. Trumpová s manželem si udělali mimo jiné výlet do města Casablanca, na pohoří Atlas či do malé vesnice Imlil. Trumpová se snímky z dovolené pochlubila na instagramu.

    Cesty Ivanky Trumpové: Maroko Cesty Ivanky Trumpové: Maroko | Instagram Ivanky Trumpové

  • 2.Říjen 2022 – Londýn

    Tři měsíce po návratu z Maroka byla Trumpová s Kushnerem opět na cestách, tentokrát jejich kroky vedly do Londýna, kde strávili nabitý víkend. V pátek zavítali do exkluzivního soukromého klubu Oswald's, kam mají vstup pouze jeho členové. Je otázkou, s kým tam ten večer byli, pravděpodobně ale s aktivistkou Jemimou Goldsmithovou, nevlastní sestrou majitele klubu, multimiliardáře Robina Birleye.

    I další noc v Londýně exporadci Bílého domu zavítali do soukromého klubu, který patří Birleymu, tentokrát si vybrali klub Loulou's. A jak se člověk dostane na exkluzivní seznam hostů? Musí se za něj zaručit člen klubu, roční členství například v Loulou's pak vyjde prý na zhruba 44 tisíc korun. Snímky z Londýna komentovala Trumpová na svém instagramu jako „Podzim v Londýně“.

  • 3.Říjen 2022 – Praha

    V říjnu byla Trumpová i v Praze, kromě manžela ji doprovázel také starší bratr Donald Trump mladší, sourozenci na Hradě od tehdejšího prezidenta Miloše Zemana (78) převzali státní vyznamenání pro jejich matku Ivanu (†73). Trumpová si užila procházku po historickém centru Prahy, metropoli obdivovala i v noci.

    Státní vyznamenání in memoriam udělené její mamince převzala od prezidenta Miloše Zemana Ivanka Trumpová. Státní vyznamenání in memoriam udělené její mamince převzala od prezidenta Miloše Zemana Ivanka Trumpová. | archiv Blesku, archiv I. Trumpové

  • 4.Listopad 2022 - Utah 

    Sotva se Trumpová vrátila z Prahy, kde slavila i 41. narozeniny, vyrazila s Kushnerem na dobrodružný výlet do amerického Utahu. Ubytovali se v luxusním resortu Amangiri u Národního parku Bryce Canyon, hotel vyhledávají celebrity toužící po soukromí. Létá se sem nejčastěji soukromým tryskáčem, ceny pokojů za noc se pohybují od 70 tisíc korun po 145 tisíc korun. Trumpová se pochlubila snímky i videi z výletu.

    Cesty Ivanky Trumpové: Utah Cesty Ivanky Trumpové: Utah | Instagram Ivanky Trumpové

  • 5.Listopad 2022 – Egypt a Katar 

    Tentokrát i s dětmi vyrazila Trumpová na Blízký východ, kde rodina strávila Den díkůvzdání. Nejdříve si rodina užívala sluníčka a památek v Egyptě, Trumpová se projela i na velbloudovi. Kromě Gizy byli i v Luxoru. Pak se přesunuli do Kataru, kde probíhalo Mistrovství světa ve fotbale 2022, nejdřív zhlédli utkání Brazílie proti Srbsku a pak Portugalsko proti Ghaně. Ujít si nenechala ani zápas amerického týmu proti Anglii, či Francie proti Dánsku. Rodina se setkala například s francouzskou fotbalovou hvězdou Kylianem Mbappem, který se s nimi vyfotil.

    Ivanka vyměnila politiku za exotiku: Trumpová vyrazila s rodinou na pyramidy do Egypta Ivanka vyměnila politiku za exotiku: Trumpová vyrazila s rodinou na pyramidy do Egypta | Instagram Ivanky Trumpové

  • 6.Prosinec 2022 – Paříž 

    Poslední cesta loňského roku byla ve znamení dámské jízdy, do francouzské metropole vzala Trumpová jen dceru Arabellu. Matka a dcera se fotily před Eiffelovou věží, zašly si na koňský balet do Umělecké akademie ve Versailles. Na jejich programu bylo také muzeum Louvre, Muzeum Orsay nebo muzeum módního návrháře Christiana Diora La Galerie Dior.

    Cesty Ivanky Trumpové: Paříž Cesty Ivanky Trumpové: Paříž | Instagram Ivanky Trumpové

  • 7.Únor 2023 – Tajný výlet

    Není přesně jasné, kam Trumpová vyrazila v únoru, její instagram, kde sdílela snímek na koni, napovídal tomu, že byla někde v poušti. Reportéři Daily Mailu se domnívají, že se vrátila do Utahu. Společnost jí dělal opět manžel.

    Cesty Ivanky Trumpové. Cesty Ivanky Trumpové. | Instagram Ivanky Trumpové

  • 8.Březen 2023 - Jeruzalém

    Cesta do Jeruzaléma byla nábožensky motivovaná, Trumpová kvůli manželovi konvertovala k judaismu, ve stejné víře vychovávají i svoje tři děti. Do Jeruzaléma přicestovala s manželem a nejmladším synem Theodorem.

    Cesty Ivanky Trumpové: Jeruzalém Cesty Ivanky Trumpové: Jeruzalém | Instagram Ivanky Trumpové

  • 9.Květen 2023 – Řecko a Jordánsko

    V květnu se Trumpová s Kushnerem vrátili do Evropy, konkrétně byli v Řecku, kde obdivovali krásy přírodní i historické, odtud zamířili do Jordánska na svatbu korunního prince Husajna. V Řecku navštívili památky v Athénách, byli také v Delfách.

    Ivanka Trumpová s manželem v Řecku. Ivanka Trumpová s manželem v Řecku. | Instagram Ivanky Trumpové

  • 10.Červen 2023 – Kostarika  

    Na záběru z Kostariky je Trumpová rozesmátá v černých plavkách a s „prknem“ ze surfařské školy Surfer Factory. Trumpová o své dovolené nesdílela mnoho informací, do „storíček“ přidala jen pár snímků krajiny, včetně toho, že bazénu využívá i pes. Podle všeho si na dovolenou vzala i knížku, a to konkrétně bestseller Lekce chemie od Bonnie Garmusové.

    Ivanka Trumpová a její dovolená na Kostarice. Ivanka Trumpová a její dovolená na Kostarice. | Instagram Ivanky Trumpové

  • 11.Červen 2023 – Ibiza

    A zatím poslední dovolená Trumpové, tentokrát opět v doprovodu manžela, proběhla na Ibize, jednom z ostrovů Baleárského souostroví. Manželé si užívali romantiku, svou cestu přitom začali na pevninském Španělsku. Účastnili se také party s DJ Guettou.

    Cesty Ivanky Trumpové: Ibiza Cesty Ivanky Trumpové: Ibiza | Instagram Ivanky Trumpové

    Video  Ivanka a Donald jr. Trumpovi převzali státní vyznamenání pro matku Ivanu  - Blesk TV
    Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi