Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

„Znovuzrozená“ Trumpová: Byla Ivanka na plastice? Jaké zákroky podle expertů podstoupila?

Autor: Darina Jíchová - 
14. listopadu 2023
05:00

Bývalá první dcera Spojených států a poradkyně exprezidenta Donalda Trumpa Ivanka se tento týden ukázala v New Yorku. Na chvíli musela opustit svoje nové luxusní sídlo za více než půl miliardy korun na Floridě a dostavit se k soudu, její otec čelí obvinění z podvodných podnikatelských aktivit. A zatímco právníky a novináře zaujaly její odpovědi stylu: Nevzpomínám si, fotografy a pak i plastické chirurgy fascinovaly její změny v obličeji. Zdá se, že za poslední tři roky podstoupila několik estetických zákroků, uvedl list Daily Mail.

Na Floridu přesídlila Trumpová s rodinou v lednu 2021 poté, co její otec opustil Bílý dům, ostatně na jih se tehdy stěhovala značná část Trumpovy dynastie. Od prvních dní bylo jasné, že ve „Slunečném státě“, jak se Floridě přezdívá, Trumpová rozkvetla. Odložila vysoké podpatky i kostýmky, oblékala převážně volné šaty, plavky, žabky či sportovní oblečení, věnovala se sportům, jako tenis, golf nebo surfování.

Evidentně to ale není jen sluníčko a čerstvý vzduch, co stojí za její mladistvým vzhledem. Experti pro Daily Mail po detailní analýze jejích snímků potvrdili, že rozhodně nejde o „hru světla“ nebo „výborný make-up“, ale o zásah plastického chirurga. Podle nich si Trumpová nechala upravit nejen rty, ale také nos a bradu. Zdroj z okolí Trumpové tato tvrzení označil za „naprosté lži“.

Ivanka Trumpová u soudu v New Yorku (8.11.2023) Ivanka Trumpová u soudu v New Yorku (8.11.2023) | ČTK / AP / Yuki Iwamura

Úprava brady

Přitom se spekulace o tom, že Trumpová podstoupila plastiku, šíří už roky, nyní je ale podle expertů transformace nejrozpoznatelnější. Reportéři Daily Mailu předložili snímky odborníkům. Průkopnický lékař Alexander Z. Rivkin se domnívá, že Trumpová podstoupila hned několik zákroků. „Abych pravdu řekl, přijde mi to jako celková proměna. Její obličej vypadá mnohem lépe – z proporčního hlediska, na druhou stranu ztratila na přirozenosti, její tvář je teď více generická, a to právě proto, že si nechala odstranit, řekněme nedokonalosti,“ komentoval Rivkin, který srovnával snímky od soudu a záběry z roku 2020.

Výplň rtů a tváří

„Určitě si nechala vyplnit rty, zepředu to vypadá opravdu dobře, ale z profilu až nepřirozeně,“ Rivkin rovněž podotkl, že Trumpová měla „od přírody úzké čelisti a malou bradu“. „Tyto její charakteristické rysy jsou ale teď ztraceny, dávaly jí unikátní vzhled. Ať už šla na výplň nebo si nechala dát implantáty, změnilo to ráz její spodní čelisti a bradu má teď rovněž výraznější,“ poukázal rovněž na to, že na bradě se zákrok podepsal až nadprůměrně.

Změny Rivkin zaznamenal i na jejím nose a tváří. „Co se nosu týče, mohlo jít i o nechirurgickou rhinoplastiku s výplní. „A výplně má i ve tvářích, myslím, že si nechala rovněž upravit čelo, zřejmě také pomocí výplně,“ doplnil lékař, provedené změny se mu zdají přespřílišné. Rivkin zaznamenal, že Trumpová má též vyhlazené vrásky kolem očí. „Tady mohla podstoupit řadu věcí: laser, vysokofrekvenční terapii nebo šla na operaci,“ doplnil.

Zmenšený nos

Také plastický lékař Norman M. Rowe souhlasí s tím, že transformace Trumpové rozhodně nesouvisí s perfektním make-upem. Rowe se zaměřil na její nos, přijde mu, že si jej nechala zmenšit a zkrátit. S Rivkinem se shoduje na tom, že si musela nechat upravit spodní část obličeje a krk. „Můžeme se jen dohadovat, co přesně podstoupila, jestli byla na faceliftu, ale u čtyřicátnic to zase není nic neobvyklého. Mohla si zajít jen na laser, nebo něco podobně jednoduchého,“ prohlásil lékař.

„Ivanka byla vždycky krásná a jakýkoliv zákrok je jen třešnička na dortu,“ komentoval plastický lékař celebrit David Shafer. Když se probíral fotkami Trumpové, také zaznamenal výplně rtů. Co se týče dolní čelisti a brady, podle něj je to z fotek špatně rozpoznatelné, ale i on zmínil, že jsou tyto rysy více definované. Vysvětlil, že nemuselo jít hned o operativní zákrok, ale možná o injekce na podporu struktury.

„Je třeba pamatovat na to, že pacienti se statusem jako má Ivanka, žijí život, kdy mají přístup k těm nejlepším produktům, nejlepší péči a nejlepším doktorům, což je vždy výhoda, když se snažíte vylepšit svůj vzhled,“ zakončil Shafer. Trumpová záležitost nekomentovala, zdroje z jejího okolí zprávy o plastice odmítají.

nadčasový MP ( 16. listopadu 2023 08:45 )

Samozrejme. Teď má bradu jako starý chlap.

Uživatel_5522193 ( 15. listopadu 2023 00:27 )

Ta bude jako Ivana na stará kolena Zombie po plastikách. Vyhučená bába která bude vypadat jako jiné plastové figury 😩🙈

janka69 ( 15. listopadu 2023 00:13 )

podľa mňa , len schudla a zostarla.....

Eva Komárková ( 14. listopadu 2023 22:30 )

Máš tam chybu.

otrusnik ( 14. listopadu 2023 18:53 )

Bojí se přirozenému stárnutí. No a co , to vše pochytila od své matky.

Zobrazit celou diskusi