Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Luxusní hnízdečko Ivanky Trumpové a její rodiny na Floridě: Konečně hotovo! Za 563 milionů

Autor: Darina Jíchová - 
6. listopadu 2023
05:00

Vysněné luxusní sídlo za téměř 563 milionů korun Ivanky Trumpové, která čerstvě oslavila své 42. narozeniny, je konečně hotové. Když se Trumpová s rodinou stěhovala na Floridu, kam v lednu 2021 po konci prezidentury Donalda Trumpa přesídlila značná část jeho dynastie, spekulovalo se o tom, kde bude bydlet. Nejdříve si pronajímala přepychový apartmán, pak začala budovat vlastní dům v Miami, kam se konečně nyní i nastěhovala, uvedl list Daily Mail.

Nemovitost na celebritami oblíbeném soukromém ostrově Creek Island si zakoupila už v roce 2021, pak na řadu přišly renovace. Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem oba působili v Trumpově administrativě jako blízcí poradci prezidenta, nyní se však od Trumpa a jeho kampaně pro rok 2024 distancují.

Jejich nové sídlo má výhled na zátoku Biscayne Bay a je jednou z 34 vil v této exkluzivní vesničce, které se rovněž přezdívá „miliardářský bunkr“.  Za sousedy mají třeba i miliardáře a zakladatele Amazonu Jeffa Bezose.

A vypadá to, že manželé na svém novém hnízdečku rozhodně nešetřili a celé ho zrekonstruovali, původně mělo 6 ložnic a 8 a půl koupelen. Je otázkou, jak to nyní vypadá uvnitř, nicméně letecké snímky ukázaly, že Trumpová si nechala zřídit obrovskou terasu, na zahradě má bazén, saunu s ledovým bazénkem a venkovní sprchou. Soukromí rodině chrání vysoké stromy.

Narozeniny s českou stopou

Od svého přestěhování na Floridu si celá rodina užívá vodních sportů včetně dětí – Arabelly (12), Josepha (10) a Theodora (7). Sama Trumpová se často prohání na surfu na vlnách. Za brány svého nového domu nechala Trumpová nahlédnout na síti instagram, kde sdílela snímky ze své narozeninové oslavy, která se konala právě už v novém domě. Na večírku nechyběla ani její česká babička Marie Zelníčková (97), matka podnikatelky Ivany Trumpové Zelníčkové (†73). I loňské narozeniny Trumpové mají spojitostost s Českem - slavila je přímo v Praze, kam přijela převzít vyznamenání, které exprezident Miloš Zeman udělil její matce.

Lomikel ( 7. listopadu 2023 05:42 )

Děvče, ty seš celé dobře popletené. Doporučuje se návštěva lékaře.
Nebo alternativně léčitele. Třeba guru Járu....

kajenka52 ( 6. listopadu 2023 21:04 )

máš koho obdivovať hahaha Tých čo predávajú zbrane a ona žije v luxuse aby zomierali deti, starci ,ženy , muži

spania ( 6. listopadu 2023 19:10 )

Ivance a její rodině to krásné bydlení moc přeju,zaslouží si ho.Peníze má,může si to dovolit,tak proč ne.Vždycky jsem ji obdivovala,je skvělá.

Lomikel ( 6. listopadu 2023 11:16 )

když se dokážeš dobře narodit, můžeš mít i takovejhle šumperák.

Zobrazit celou diskusi