Dcera exprezidenta USA Donalda Trumpa (77) a loni zesnulé české podnikatelky Ivany Zelníčkové-Trumpové(†73) si Miami a Floridu vybrala za svůj nový domov po několika letech strávených s otcem v Bílém domě. Předtím žila v New Yorku.

Velká přestavba

Haciendu se šesti ložnicemi a osmi koupelnami stojící na pozemku o rozloze přibližně 5200 m2 zakoupili za více než 531 milionů korun od miliardáře Alexe Meruela. Jiní by se hned stěhovali, Ivanka s manželem Jaredem Kushnerem (42) jsou ale zvyklí na nejlepší z nejlepšího, a tak celý dům nechali za dalších 686 milionů korun kompletně přebudovat!

Rekonstrukce jejich sídla s kusem privátní pláže trvala déle než rok a v jejím rámci vznikla celá nová budova přímo nad vodou a přístavním molem.

Skoro hotovo

Nové snímky ukazující napuštěný bazén nasvědčují tomu, že mise se úspěšně chýlí ke konci a Ivanka s Jaredem a třemi dětmi se brzy budou moci nastěhovat. Jak přesně přestavěli interiér, není z fotek patrné, původně ale byly ve vile přes 7 metrů vysoké klenuté stropy a robustní dvojité schodiště, posilovna i kinosál. Jisté však je, že s Ivančiným nasazením, vkusem a finančními možnostmi se tam rodina jistě bude cítit jako v bavlnce.

Po dobu rekonstrukce žila rodina v mrakodrapu Arte Surfside, kde se nájmy apartmánů pohybují kolem milionu korun měsíčně!

Ostrov plný celebrit

V okolí našlo domov mnoho dalších prominentních osobností jako například hráč amerického fotbalu Tom Brady (46) a jeho ex Gisele Bündchenová (43) anebo zpěvák Julio Iglesias (79). Nejnověji si tam pak rezidenci za 1,5 miliardy korun pořídil bilionář Jeff Bezos (59).

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Ivany Trumpové Pavlína Horáková

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Ivany Trumpové Pavlína Horáková

Fotogalerie
57 fotografií