Do osmnácti let žila Jana Doleželová v Uničově. Po ukončení střední školy v oboru farmaceutický laborant studovala na Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové. V dubnu 2004 zvítězila ve finále soutěže Miss ČR 2004 a získala titul Miss televizních diváků.Ten samý rok zakončila promocí studium na vysoké škole.

Krásná lékárnice na sebe upozornila také vztahem s miliardářem Karlem Janečkem. O vánočních svátcích v roce 2013 se přímo před televizní kamerou dozvěděla, že její tehdejší partner udržuje vztah i s jinou ženou. Následně se k tomu sama Jana Doleželová vyjádřila: „Ve světě modelingu jsem zažila různé situace a nikoho nesoudím, každopádně můj názor na partnerský život je diametrálně odlišný od Karlova liberálního přístupu. Neumím si představit zůstat ve vztahu, ve kterém je několik žen, a tuto konstelaci tolerovat. Ctím partnerskou loajalitu a důvěru natolik, že jsem z tohoto důvodu partnerský vztah okamžitě ukončila.“ 

V roce 2017 porodila někdejší královna krásy dceru Veroniku. Otcem je podnikatel David Trunda (46). Pár se před 3 lety sice rozešel, kráska však sama dlouho nezůstala. Již nějaký čas je zadaná a spokojená, o partnerovi však příliš mluvit nechce.

Fotogalerie
30 fotografií