Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Podcast: Účetní Zuzana (52) prodává své kalhotky. Jejího muže vzrušuje, že si sextuje s jinými

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
5. dubna 2024
17:00

Po padesátce si Zuzana užívá milostný život jako nikdy před tím. Během dne si vydělává jako účetní a v noci si píše dráždivé zprávy s cizími muži. Případným zájemcům posílá své hanbatá videa, fotky i vlastní použité spodní prádlo. Co všechno po ní pánové požadují a co na její koníček říká partner, prozradila v podcastu Už budu!

Jsou dny, kdy se sympatická Slovenka nemůže dočkat, až přijde domů a vrhne se do vírů erotických fantazií s různými muži. Před 12 lety pro ní bylo takřka nemyslitelné, že by měla náruživého partnera a bavila se činností na serveru Kalhotkomat. Na tomto webu ženy prodávají části svého oblečení, píší si s obdivovateli a posílají jim obyčejné i intimní fotografie a videa. 

Video Už budu! Celý rozhovor se Zuzanou z Kalhotkomatu - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

"Měla jsem muže, který byl trošičku puritán a byl velmi žárlivý. Vždycky jsem měla ráda sex. Když vás někdo na klitorisu jazykem... když si to jenom představím," zasnila se hostka podcastu a s úsměvem pokračovala ve vyprávění "Takže jsem si sem tam odskočila někam bokem."

Anketa

Voní vám nošené dámské kalhotky?

Ano.
Ne.

Před 12 lety už jako rozvedená úřednice potkala o 11 let mladšího partnera a začala si užívat bohatého sexuálního života. Po přibližně 4 letech vztahu Zuzana objevila Kalhotkomat a zaujalo ji, že by mohla prodávat své spodní prádlo. "Nohavičky nabízím za odměnu. Ponosím je jeden, dva dny, týden. To už je ale trošičku hard-core. Čím více dnů je nosím, tím se zvyšuje cena," prozrazuje žena, která na serveru vystupuje jako Zuzana12.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

Zájemcům své kalhotky speciálně zabalí do igelitu, aby "zůstaly pěkně vlhké a také do sáčku vzduchotěsného, aby uchovaly tu vůni." Za jeden kus si pak účtuje 300 až 400 korun. Za 6 dní staré prádlo chce 600 až 700 korun. Oslovují ji prý různorodí muži, ať už vysokoškolsky vzdělaní pánové, tak mladíci. Jeden jí navíc zaujal natolik, že si jej pozvala s partnerem k sobě domů.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.