Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Lukáš lovil heteráky. Jaké je spát s ženatými chlapy a proč se k němu vraceli?

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
29. března 2024
17:00

Stand-upový komik Lukáš Kundera ve svých vystoupeních rád žertuje o sexu s heterosexuálními muži. Jeho drsné fóry jsou ale založené na někdy žhavých, jindy bizarních vlastních zkušenostech. Pro podcast Už budu! popsal, jak mnohdy zadané muže sváděl, proč byli ochotní dělat téměř cokoliv, ale pusu mu nedali a z jakého důvodu si chodili pro přídavek?

Poslední host podcastu Blesku vyrůstal v Jihlavě a již odmalička si uvědomoval, že se mu líbí kluci. Randění s muži v padesátitisícovém městě ale nebylo nikterak snadné. „Když už jsem tam viděl nějakýho hezkýho kluka, říkal jsem si: ‚Ten je prostě náš!‘, tak to byl většinou jenom fotbalista, takže nic moc,“ usmíval se Lukáš Kundera.

Video Už budu! Celý rozhovor se stand-upovým komikem Lukášem Kunderou - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Své první milostné dobrodružství si užil s homosexuálním kamarádem před jihlavským zimním stadionem, ale jinak mizerný výběr si před 10 lety ve svých 23 letech začal zpestřovat díky mobilní aplikaci na sex a randění. „Žijeme v moderní době a máme aplikace, takže v nich vidíš, kdo kde je a jak daleko. Když jsi tedy dostupný, tak za tebou sjede z dálnice,“ vysvětloval komik, jak využíval strategickou polohu Jihlavy mezi Brnem a Prahou.

Anketa

Láká vás intimní styk s člověkem se stejným pohlavím?

Ano.
Ne.

Později začal Lukáš dovádět i s muži, kteří se na veřejnosti tváří, že preferují pouze ženy, ale skutečnost bývá jiná. Kundera na pány, kteří nemají svoji orientaci ujasněnou nebo fluidní, má prý radar. Úplně prvního heteráka sbalil na otevíračce baru. „Bavili jsme se otevřeně. On mluvil o holkách, já o klucích a tenkrát jsem mu řekl, že pokud mu holka někdy nelízala koule, tak neví, co to je pořádný orál. On mi nevěřil a divil se, že to někdo dělá,“ pánové spolu dále popíjeli a nakonec skončili u Lukáše doma. Nikoliv naposledy...

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

Sexuální hrátky s nevyhraněnými heterosexuály začal po této zkušenosti vyhledávat: „Fakt se vraceli. Upřímně mě to bavilo, protože vzhledem k tomu, že mě všichni podceňují a mají mě za toho pasivního chlapečka, tak mě naopak baví mít toho mužnýho heteráka naprosto v hrsti. Asi mám taky nějaký komplex v sobě,“ usmíval se host, kterému se z velké části pak začali ozývat samotní muži na online erotické seznamce amatéři.com. Jaké bylo jeho nečekané setkání s rodinou jednoho z nich, co drtivá většina heteráků v posteli chce, a proč nesnesou líbání?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.