Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Podcast: Dívky provozují erotické divadlo. Umělci laškují mezi maskovanými hosty

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
15. března 2024
17:00

Přibližně rok Martina a Soňa tvoří akce pod hlavičkou On the edge. Pozvaní lidé se mohou dostat na exkluzivní akci, kde v maskách a večerních robách přihlížejí praktikám BDSM, tantře a dalšímu dovádění umělců. Jak privátní akce vypadají a jací vybraní lidé na ně chodí, prozradily pořadatelky v podcastu Už budu!

Přibližně před rokem se udála první akce tzv. imerzního divadla erotických fantazií. Soňa a Martina měly nezávisle na sobě nápad, že by chtěly organizovat události pro vybrané hosty, na nichž by lidé mohli pozorovat performery při různorodých erotických hrátkách. Štěstí tomu chtělo, že na sebe narazily. „Poznali jsme, že děláme na tom stejném a hned od první chvíle to bylo úplně láska na první pohled,“ říkala s úsměvem Soňa.

Video Už budu! Celý rozhovor se zakladatelky On the Edge - pdc, ub, Kristl, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Vytvořily společně koncept, který by rády rozšířily i do zahraničí. Hlavní jejich ideou je edukovat návštěvníky v oblasti erotiky a normalizovat k ní přístup. Před vstupem do jejich klubu se musí zájemce zaregistrovat a dostat pozvánku. Na události pak platí přísná pravidla, kdy ženy musí přijít v černých šatech a po mužích se vyžaduje black tie, tedy černý oblek, bílá košile, kravata či motýlek.

Anketa

Láká vás sledovat sex jiných lidí?

Ano
Ne

Důležitou součástí erotického divadla jsou i masky. „Každý host dostane hnedka u vstupu masku, přičemž všechny masky jsou totožné. Jde vlastně o to, aby se ten host ztratil v davu. Nechceme, aby se nějak extra šňořil, nebo aby vypadal exoticky, či extravagantně, spíš nám jde o to, aby zanikl a mohl si tak vyzkoušet tu blízkost různým fantaziím,“ vysvětlovala Martina. Další událost plánují On the edge už 21. března.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz.

Dalším důležitým pravidlem je, že návštěvníci nesmí na performery sahat. Pokud je vystupující vyzve, tak ho můžou kupříkladu polít voskem nebo se do procesu zapojit jinak. Vystupující pak balancují mezi divadlem a zároveň vlastním reálným prožitkem. Martina a Soňa v rámci své práce za mistry v dané erotické oblasti dokonce jezdí a seznamují se s nimi a jejich umem. Kdo na tyto exkluzivní akce chodí a co přesně se na nich děje?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.