Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Lucie prohmatala přes 400 vagín. Mapováním pomáhá ženám dosáhnout orgasmu

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
23. února 2024
17:00

Terapeutka Lucie Sitařová netradiční technikou probouzí ve svých klientkách uspokojení z penetračního sexu. Dámy totiž mohou trpět různými traumaty z dětsví, puberty nebo po chirurgických zákrocích a nemusí prožívat orgasmus. Jak funguje vaginální mapování a co si myslí o dámských intimních partiích, jichž osahala přes 400, prozradila v podcastu Už budu! 

K terapeutické práci se poslední hostka podcastu dostala skrz vlastní zkušenost, neboť vyrůstala v rodině, kde bylo téma sexu úplné tabu. Když pak měla na vysoké škole první milostné zkušenosti s muži, vůbec nevěděla, co má dělat. „Měla jsem představu, že si lehnu do postele, plácnu s sebou, a že ten chlap všechno zařídí,“ přiznala Lucie s tím, že tuto představu si nese spousta dam.

Video Už budu: Celý rozhovor s terapeutkou Lucií Sitařovou - pdc, ub, jim
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Postupně se začala vzdělávat, poznávat tantru, ale největší převrat nastal s půlročním kurzem amerického sexuologa Josepha Kramera, který na nich představil tzv. bodywork. Díky tomu začala vnímat své tělo a sexualitu úplně odlišně a rozhodla se pomáhat ostatním ženám, kterým radí se vším, co se tyče oblasti sexu, mimo cross a trans LGBTQ a BDSM. „Nejčastěji mě vyhledávají s tématy necitlivosti ve vagíně při sexu, necítí orgasmus uvnitř,“ uvedla Sitařová s tím, že méně jak polovina žen je schopná dosáhnout orgasmu při penetraci.

V sobotu 9. 3. od 14:00 vystoupí v pražských Letňanech na Erofestu moderátorka Zorya Blue s podcastem Už budu! V sobotu 9. 3. od 14:00 vystoupí v pražských Letňanech na Erofestu moderátorka Zorya Blue s podcastem Už budu! | Blesk

Léčení má terapeutka rozdělené do tří sezení, kdy u toho prvního si povídají a na jeho konci mnohdy začíná tzv. vaginální mapování. „Dotýkám se jizvy a dělám i jemnou nebo tlakovou masáž. Velice jemně se jí dotýkám a tím pracuji s pamětí těla, která bývá spojená s nějakými emocemi a s uvolňováním energie,“ vysvětlila terapeutka. Jak přesně dál Lucie Sitařová prohmatává ženy a co si o dámských pohlavích, kterých mapovala přes 400, myslí?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.