Na hororové ráno provozní pizzerie v Praze 6 nejspíš nikdy nezapomene. Do provozovny v tu dobu vstoupil maskovaný muž se železnou tyčí v ruce. „Velmi agresivně napadl provozního a několikrát ho udeřil železnou tyčí do hlavy. Napadený se útočníkovi vzepřel, a tak vznikla mezi muži rvačka,“ popsal policejní mluvčí Richard Hrdina.

Jenže útočník se nehodlal vzdát. Vytáhl nůž, přiložil ho provoznímu ke krku a začal mu vyhrožovat: „Nedělej blbosti, mám ženu a děti a potřebuju prachy,“ řekl mu maskovaný lupič. Muž se přestal bránit, načež ho útočník svázal izloační páskou a sebral mu klíče od trezoru. „Z něj si poté odnesl finanční hotovost a také sebral svázanému poškozenému mobilní telefon. Ihned poté z místa utekl tak rychle, že si zapomněl vzít s sebou svoji černou ledvinku přes rameno, se kterou původně přišel loupit,“ dodal mluvčí.

Kriminalisté zveřejnili kamerové záznamy, které maskovaného muže zachycují. Pokud jej poznáváte nebo máte informace, jež by mohly vést k jeho dopadení, volejte na linku 158.

Video
Video se připravuje ...

Maskovaný muž vyloupil pizzerii v Praze 6. Policie ČR

Fotogalerie
5 fotografií