Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

První fotka princezny Kate po operaci: Obklopená dětmi přidala dojemný vzkaz

Autor: for - 
10. března 2024
11:20

Po několika měsících čekání se veřejnost opět dočkala rozesmáté princezny Kate. Ta se poprvé od své operace břicha nechala oficiálně vyfotit ve svém sídle. A ohromně jí to v obklopení svých tří dětí sluší. Princezna poděkovala za podporu, které se jí po náročném zákroku dostává.

„Děkuji za vaše milá přání a podporu během posledních dvou měsíců. Přejem všem šťastný Den matek,“ píše se u první oficiální fotografie princezny, která prodělala operaci břicha. Dodáme, že Den matek je ve Velké Británii právě 10. března, v Česku nás čeká až 12. května.

Princezna Kate (42) na snímku přímo září a je v oklopení svých dětí - prince George (10), princezny Charlotte (8) a nejmladšího Louise (5). Snímek měl pořídit její manžel, princ William v jejich domě ve Windsoru. Je to vůbec první oficiální fotografie, kterou královská rodina po zákroku pořídila. 

Veřejnost začala mít o princeznu starosti už od loňského Štědrého dne, kdy se Kate Middletonová neobjevila na veřejnosti. Už tehdy se totiž na plánovaný zákrok, který podstoupila 16. ledna, připravovala. Z nemocnice The London Clinic byla propuštěna 29. ledna a na veřejnosti se znovu objevila až 6. března. 

Kensingtonský palác zveřejnil jen několik stručných informací o stavu princezny s předstihem, aby tak zabránil spekulacím - například o rakovině. Odmítnul ale poskytovat zprávy průběžně, protože trval na dodržování soukromí této oblíbené členky královské rodiny. Ke královským povinnostem by se Kate měla podle plánu vrátit po Velikonocích.

Kate není jedinou osobou z královské rodiny, která se zotavuje po zdravotních komplikacích. Král Karel III. kvůli rakovině rovněž podniká jen omezený počet osobních setkání a na radu lékařů nechodí mezi vetší davy. Úřady nicméně informovaly o tom, že se zúčastní narozeninového průvodu 15. června. Prozatím přebírá roli krále a princezny Kate zbytek královské rodiny. 

Video  Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate  - Videoredakce ženských webů, foto Profimedia
Video se připravuje ...

svetlana62 ( 12. března 2024 10:31 )

...to jako proč?...vždyť je to pravda...a dokonce nezdařila, upravená fotka...na co si hrajete?...

Uživatel_5813949 ( 11. března 2024 11:59 )

Dejte jí už pokoj, novinářští šmejdi.

XYZ3 ( 10. března 2024 19:14 )

Sorry, nedočetla jsem to

XYZ3 ( 10. března 2024 19:12 )

To asi není Den matek..Den žen, ztraceno v překladu?

Milla ( 10. března 2024 18:32 )

Jako jaké? Jako jaká babča Alžběta?Vy zas budete znalec,co? Ale tak jedině něčeho úplně jiného.

Zobrazit celou diskusi