Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zuzana (†45) sjela autem do kanálu a utopila se: Nad podivnou nehodou visí mnoho otazníků!

Autor: jel - 
26. února 2024
20:26

Pětačtyřicetiletá Zuzana zemřela 2. srpna 2023 při podivné dopravní nehodě. Z dosud neznámých příčin přejela do protisměru a sjela do zavlažovacího kanálu. V autě se utopila. Přestože od nehody uplynulo už několik měsíců nad událostí se stále vznáší otazníky. Rodina Zuzany nechápe, kde byla celé dvě hodiny před nehodou, proč byla pouze v pyžamu ani nevěří, že by si za volant sedla opilá.

Z domu ve slovenské obci Lehnice Zuzana osudný den odešla pět minut před jednou hodinou odpolední. Zachytila ji bezpečnostní kamera. Na sobě měla žena pouze pyžamo a na záznamu je vidět, jak si sedá do auta a poutá se. K nehodě ale došlo až o téměř dvě hodiny později. Rodina nechápe, kde Zuzana celou dobu byla.

„Žádné doklady, peněženka, klíče, mobilní telefon.... Kde byla dvě hodiny v tomhle stavu?“ podivovala se maminka zesnulé ženy pro web Plus JEDEN DEŇ. V autě údajně nebyly žádné Zuzaniny osobní věci a policie prý neprohledala ani zavlažovací kanál.

Policejní mluvčí Mária Linkešová v minulosti uvedla, že soudní pitva u řidičky prokázala 1,85 promile alkoholu v krvi. Rodina je přesvědčená, že by za volant opilá nesedla. Také jim vadí, že policie je poprvé vyslechla až asi 5 měsíců po nehodě. „První výslech byl 8. ledna 2024 na popud prokuratury, která písemně na sedmnácti stranách vyzvala k prošetření vyšetřování,“ vysvětlila máma.

„Zájmem policie je jednoznačně případ rychle uzavřít jako nehodu pod vlivem alkoholu. Náš názor je, že ačkoli šlo o smrtelnou dopravní nehodu, způsobila ji třetí neznámá osoba,“ uvedla Zuzanina máma.

Video  Nehoda na D8 (14. února 2024)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

index index ( 28. února 2024 08:54 )

Co je na té nehodě podivného ? Ženská se prostě ožrala a pak se vysekala v autě ! Rodiče evidentně netuší, co sami vychovali 🙂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání