Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Obrovský smutek u středočeské záchranky: Zemřela zdravotnice Hanka, kolegové poslali dojemný vzkaz

Kolegové vzpomínají na zesnulou záchranářku Hanku.
Kolegové vzpomínají na zesnulou záchranářku Hanku.  (Autor: Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje, Blesk/Karel Janeček)
Autor: pma - 
30. ledna 2024
11:59

Před několika dny zasáhla zaměstnance Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje tragická zpráva. Ve věku nedožitých 70 let je navždy opustila milovaná kolegyně Hanka. Jako záchranářka pracovala od roku 2003 a byla velkou profesionálkou.

„Byla výjimečná profesionálka s nesmírně živou a humornou duší. Sdílela s námi své bohaté zkušenosti nejen z profese, ale také ze života,“ zavzpomínali na sociální síti na devětašedesátiletou Hanku její kolegové ze Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje.

Jako záchranářka pracovala od roku 2003 a i po letech ve službě neztrácela podle kolegů energii. „Hanka byla skutečnou dámou, na kterou vzpomínáme s láskou, úctou a vděčností za vše, co pro nás udělala,“ doplnili smutní kolegové. 

Často vyprávěla své životní příběhy, kterými inspirovala a bavila okolí. Ráda cestovala a těšila se na nadcházející setkání s dcerou a malými vnučkami. Ty už bohužel nikdy neuvidí. 

Její skon zasáhl i širokou veřejnost. „Zase jeden anděl pozemský odešel mezi své nebeské čisté nebe. Haničko tobě patří velký dík za to,že jsi byla,“ vyjádřila svou soustrast Kateřina. „Proč vždy odchází hlavně ti hodní. Hodně sil všem a hlavně rodině,“ připojila se Petra. 

Kolegové vzpomínají na zesnulou záchranářku Hanku. Kolegové vzpomínají na zesnulou záchranářku Hanku. | Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje, Blesk/Karel Janeček

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi