„S velkým smutkem musím oznámit, že Gary Graham, můj exmanžel, skvělý herec a otec naší krásné jediné dcery, Haylee Grahamové, navždy odešel,“ napsala na sociální síť Susan Lavelleová, herečka a bývalá Grahamova choť.

Ta také uvedla, že herec, co se proslavil především rolí velvyslance Sovala v seriálu „Star Trek: Enterprise“, zemřel v pondělí 22. ledna. Příčinu úmrtí ani další okolnosti již neuvedla. Nezapomněla ovšem dodat, že v posledních chvílích byla u Garyho jeho současná manželka Becky. 

Susan měla zřejmě s bývalým mužem dobré vztahy, a tak ji smrt též zasáhla. Věnovala mu nyní alespoň dojemnou vzpomínku. „Gary byl vtipný, sarkastický, ale laskavý, bojoval za to, co považoval za správné, oddaný křesťan a byl tak hrdý na svou dceru Haylee. Bylo to náhlé, takže prosím, modlete se za naši dceru, jak se vypořádá s tímto zvaným žalem. Vzlétni vysoko do nebes, Gar!“ vzkázala a oslovila ho zdrobnělinou jména. 

Kromě STE, kde se Gary v roli Sovala objevil ve 12 dílech během let 2001 - 2005, jsme ho mohli vidět též v show zvané Lebkouni (Alien Nation), dále v seriálech JAG, Ally BcBealová, Walker, Texas Ranger, Plastická chirurgie, s. r. o., a mnohých dalších.

 

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Smysl pro tumor Reflex.cz

Fotogalerie
7 fotografií