S tím, jak se blíží zápas Jaromíra Soukupa s Psychopatem Alešem Bejrem, zdá se, že majitel televize svého rozhodnutí začínal litovat. „Já ho neznám, já si ho nevybíral,“ povzdechl si Soukup pro Blesk.cz s tím, že nadšený ze soupeře rozhodně není, ale i přes všechny scény, které Bejr zatím předvedl, zůstává optimistický. „Loňský rok byl těžký, chtěl jsem se připravit, a to se povedlo,“ uvedl. Připouští ovšem, že má obavy, zda jeho soupeř pochopil, do jakého zápasu jdou.

ONLINE ZE ZÁPASU SLEDUJTE ZDE>>>

„Od toho je rozhodčí, má to být zápas v boxu, aby to korigoval. Když vidím soupeře, mám pochybnosti, jestli to pochopil,“ už ovšem nevysvětlil, zda má na mysli Bejrovy slovní útoky, při kterých velmi hlasitě okomentoval výši alimentů, které Soukup platí Agátě Hanychové na jejich společnou dceru Rozárku, nebo zda má na mysli včerejší situaci, kdy u příležitosti vážení Bejr rozsekal bezpečnostní zábranu mezi ním a Soukupem.

Vzhledem k tomu, že minulý rok nebyl pro Jaromíra Soukupa příliš šťastným, je jeho rozhodnutí účastnit se zápasu opravdu překvapivé. „Loňský rok pro mě byl zdravotně těžký. Fyzicky jsem na tom nebyl dobře, jak jsem býval, a byla to výzva dát se fyzicky dohromady, jestli to ještě dokážu… Tak jsem to dokázal, ale musím každý den trénovat,“ prozradil Jaromír.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup v Clash of the stars: Proboha do čeho to jdu? David Turek

Soukup, který se netají poctivou přípravou, ovšem přiznal, že si uvědomuje i rizika tohoto sportu, a prozradil, jaké potíže ho loni potkaly. „V boxu vždycky nějaké riziko je, tohle byla operace tepny v hlavě, a jestli to bylo způsobeno dřívějším boxem, který jsem provozoval, to nevím. Doktoři říkají, že v mém věku samozřejmě nějaká rizika jsou, ale nemyslím, že přehnaná,“ vysvětlil a dodal, že si moc dobře uvědomuje rozdíl mezi tenisem a boxem, Bejrovi ale příliš nevěří. „Tenhle soupeř je nevypočitatelnej, asi to bude nečistý. Těžko říct,“ myslí si.

O svém protivníkovi se informoval i Aleš Bejr. „Mám informace, že pan Jaromír je arogantní a povýšenecký na lidi,“ prozradil Blesku Psychopat a z jeho slov je jasné, že s Jaromírem nesouhlasí v mnoha věcech a názorech a nijak netají, že by mu to rád předvedl právě v průběhu zápasu. Nesportovní boj ale odmítá. „Bude box podle pravidel. Můj cíl je, aby pan Jaromír se jel projet sanitkou do nemocnice. Ale je možné, že pojedu já, já se toho nebojím…,“ dodal Soukupův soupeř.

Video
Video se připravuje ...

Psychopat Bejr před Clashem: Soukup odjede sanitkou! David Turek

Fotogalerie
66 fotografií