Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lidé v Českém Krumlově našli ohořelou mrtvolu: Ležela u lávky pro pěší

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk:David Malik)
Autor: ČTK, VaB - 
25. ledna 2024
11:07

Kriminalisté v Českém Krumlově vyšetřují nález ohořelé mrtvoly, která byla v technických prostorách lávky pro pěší. Zatím není jasné, zda šlo o cizí zavinění, nebo nešťastnou náhodu. Čekají na výsledky pitvy. 

V Českém Krumlově lidé našli v technických prostorách lávky pro pěší u městské části Latrán ohořelou mrtvolu. Příčinu úmrtí zjišťuje policie. Zatím není jisté, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo cizí zavinění. ČTK to řekl mluvčí jihočeské policie Miroslav Šupík.

„V současné době byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti. Vyšetřování nadále probíhá i ve spolupráci s vyšetřovatelem hasičů. V případu byla nařízena soudní pitva,“ uvedl.

Z vyšetřování podle něj vzejde, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo člověka někdo usmrtil. Policisté zatím neznají totožnost mrtvého. Nelze vyloučit, že šlo o bezdomovce.

Video  Insta Crime Podcast: Šílený kanibal zavraždil chlapce (†6 a 9). S dětskými vnitřnostmi masturboval a pak je snědl.  - pdc, icp, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

amerlock ( 25. ledna 2024 17:11 )

Takže bratrstvo kočičí packy už je zase pohromadě a můžou začít zase skotačit. Vždyť oni zase na nějakou hru přijdou 😃

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání