Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásná první dáma Ekvádoru předčasně porodila. Stres kvůli válce gangů?

Autor: mav - 
25. ledna 2024
09:55

Mladý ekvádorský prezident Daniel Noboa (36) zažívá vskutku rozporuplné týdny. Vyhlásil válku násilným gangům, zatímco doma se těší z přírůstku do rodiny – jenže i to bylo dramatické. První dáma a influencerka Lavinia Valbonesiová (25) porodila dost předčasně, ve 33. týdnu.

V říjnu se stal Daniel Noboa, dědic banánového magnáta, nejmladším prezidentem v historii Ekvádoru a aktuálně je druhým nejmladším na světě. Zanedlouho po svém zvolení ale musel povolat armádu proti stále násilnějším gangům a kartelům – nenechal se jejich výhrůžkami zastrašit a vyhlásil jim válku.

Jiný boj zažívá v soukromí. Skoro dva měsíce před stanoveným únorovým termínem, 16. ledna, se mu narodil druhý syn. Jako správná influencerka a hvězda sociálních sítí to Lavinia napsala na instagram: „Včera se předčasně narodilo naše miminko, výsledek spousty, spousty a spousty lásky. Ve 33. týdnu nás překvapil Furio Noboa Valbonesi,“ uvedla první dáma a přidala několik fotek. „Mnoho emocí, spousta nervů a mnoho obav, ale šťastná, velmi šťastná, že ho máme zdravého a s námi plného lásky, která přesahuje to, co lze vyjádřit slovy,“ shrnula své pocity.

Noboa už s výživovou poradkyní, instagramovou modelkou a tiktokerkou má staršího synka Álvara. Z prvního manželství pak má dcerku Luisu.

Prezidentův instagram vypadá úplně jinak, o miminku ani zmínka a věnuje se pochopitelně hlavně výjimečnému stavu. „Tleskáme práci národní policie, naše vláda podporuje její činnost a pracuje na jejím vybavení,“ napsal například v úterý. „Mne budete vždy mít před sebou jako štít proti zločincům a proti korupci, která se vám bude snažit zabránit ve vaší práci. Přešli jsme roky, kdy jsme byli v defenzivě, a nyní jsme díky vám a vašemu boji v ofenzivě. Nyní více než kdy jindy musíme být jako Ekvádorci jednotní, abychom porazili zločince, kteří kradou ekvádorským rodinám klid.“

Milly Melon ( 26. ledna 2024 01:13 )

Schválně jak dlouho ho necha kartel žít? Zatím kazdej kdo se proti nim postavil v jinych zemich se brzy odporoučel na vecnost....kartely a gangy v SA nejsou jen chobotnicí, ale bojují obrazne proti desitkam Humboltovych krakatic a kdo ví jak se tito morsti superinteligentni gigantičtí bojovnici chovaji tak tomu je jasné, že boj byt armady v jedné zatoce nelze vyhrat .....proti nim nikdy...

zekuna ( 25. ledna 2024 18:20 )

panebože takové kraviny, koho to zajímá,aspon mají o čem psát no ptákoviny.

Uživatel_5584341 ( 25. ledna 2024 13:54 )

Četli jste už někdy-,,škaredá první dáma" 😃 😃 😁 😁 😁 😁

Zobrazit celou diskusi