Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další cesta prezidentského páru po krajích: Pivo v Plzni a pak prohlídka Šumavy?

Autor: ČTK - 
18. ledna 2024
11:33

Prezident Petr Pavel s manželkou Evou příští úterý a středu navštíví Plzeňský kraj. Hlava státu se setká například s plzeňským hejtmanem Rudolfem Špotákem (Piráti) nebo s vedením Národního parku Šumava. V dnešním avízu o tom informoval odbor komunikace prezidentské kanceláře.

Pavel od svého zvolení dosud navštívil deset ze 14 krajů. Věnoval se zejména konkrétním problémům daného regionu, setkával se s vedením krajů a měst.

Hlava státu návštěvu začne úterní dopolední návštěvou pivovaru Plzeňský prazdroj, poté se vydá na krajský úřad, kde prezidentský pár poobědvá se Špotákem a jeho partnerkou. Špoták povede Piráty do letošních krajských voleb.

Pavel dále navštíví armádní Odbor letecké záchranné služby a urgentní medicíny na letišti Líně, na zámku v Tachově bude diskutovat s představiteli města, vydá se také do hornického skanzenu ve Stříbře a večer bude debatovat s občany v tamním kulturním domě.

Ve středu se prezident podívá do firmy Lintech v Domažlicích, která se zaměřuje na laserové technologie, ve městě bude také debatovat se studenty vyšší odborné školy, obchodní akademie a střední zdravotnické školy a poobědvá se starosty obcí. Odpoledne se Pavel setká s vedením Národního parku Šumava a s dalšími starosty.

Video  Prezident Pavel na návštěvě Jihomoravského kraje (26. 9. 2023)  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

roxin ( 19. ledna 2024 09:18 )

No jo no, místo prezidenta máme cestovatele po světě, něco jak Hanzelka a Zikmund, soudruh agent je chce s politručkou nahradit a místo psaní knih budou fotky, jako špionovi to líp sedí.

9876543 ( 18. ledna 2024 23:35 )

zpět

9876543 ( 18. ledna 2024 23:33 )

Byli v týmu,..ještě horší, proč krycí jméno pávek ?...Babiš pracoval v zahraničním obchodě, tudíž hodně cestoval.Ty to víš nejlépe , jelikož jste vy Štbáci nenechali nikoho na pokoji,..to byla vaše praxe, vést si složky i na toho, kdo odmítá spolupráci. Jak to že se náš """ klenot Jiřinka očistila, zrovna tak Kanýza,..a spousty jiných, věřím jím, že byli u vás ŠTBÁKŮ evidováni,..ale nespolupracovali ani Babiš.
A víš co ferdo na Babiše závistivci vše objednávají jako politickou objednávku, k ještě větší dehonestaci.Babiše si neumím vůbec představit, že by někoho fízloval a udával­..Sou­druhu­..te­be vyhodí dveřmi a ty vlezeš spět oknem..takže jsi také jasný,,,,,,

9876543 ( 18. ledna 2024 21:06 )

Ne to psala o pávkovi..krycí jméno PP.

Mana2000 ( 18. ledna 2024 20:13 )

doplnila bych ještě jeden přívlastek : estébácká 😨 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa