Zpěvačka a herečka totiž ztvárňuje učitelku Soňu Čechovou, ze které se vyklubala zákeřná kariéristka. Přesto, že seriálový děj pravidelně okořeňuje, někteří fanoušci ji nemohou vystát. Herečka Lucie Vondráčková se o některé ze zpráv podělila na instagramu.

„Luci, co jsi to za potvoru. Už tě mám plné zuby, co si vlastně o sobě myslíš? Na každého jednou dojde. Radši se drž toho, co ti jde nejlíp, a to je zpívání,“ nebere si servítky naštvaný fanoušek.

„Po tom, co vás vidím v Ulici, nemám chuť jít na vás do divadla. Naživo vás vidět nemusím,“ přidává se další. Některé diváky vytáčí dokonce natolik, že volají po jejím odchodu ze seriálu. „Soňu pryč z Ulice!“ žádají důrazně.

„Vidím Soňu a je mi zle. Mám okamžitě chuť vyhodit televizi z okna. Asi přestanu na Ulici koukat,“ přizvukuje další divák. Jako by si ani neuvědomovali, že jde jen o hranou roli. Lucka je přitom z role v Ulici nadšená, sama totiž toužila stát se učitelkou.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice. David Turek, Elmer Carvalho

Najdou i tací, co tnou do živého - a útočí zcela osobním způsobem. Nechutně zmiňují její neúspěšné manželství s hokejistou Tomášem Plekancem (41) i aktuálního partnera Zdeňka Polívku (25). „Panebože, vy jste úplně poku*vila celou Ulici, tolik roků úspěšného seriálu. Co vím, polno lidí to kvůlli vá přestalo sledovat, ty kr*vo, už někam zalet, ty pedofilní stará rašplo. Plekanec s rodino, to je jediný kafíčko, ten je rád, že tě zavčas kopl do zadku.“

Další jí zase přejí, aby se s ní Polívka rozešel... což sama Lucie pobaveně sdílela na svém instagramu. Naštěstí se ale najdou i diváci, kteří se jí zastávají a nechápou vlnu nenávisti, která se kvůli roli Soni strhla. „Klobouk dolů! Perfektně odvedená práce, jste skvělá. V dnešní době jediná realistická postava,“ nešetří chválou jedna z fanynek. „Perfektně to hrajete. Zamotejte děj co nejvíc, ať se máme na co koukat.“

Fotogalerie
39 fotografií