Herečka z dovolené na Kanárských ostrovech pravidelně zve své fanynky k sledování jejího cvičení, které živě vysílá. Během jednoho vysílání se také vyjádřila ohledně vztahů své dcery Agáty Hanychové. „Agátka to má těžký. Všechny noviny psaly, že Agátka opustila pana Soukupa. Ne, bylo to tak, že na konci prázdnin pan Soukup řekl, že už s Agátkou nechce být. Možná kdybyste viděli vnoučata po návštěvě pana Soukupa, tak byste taky souhlasili s tím, ať už nejsou spolu,“ šokovala Veronika Žilková svým tvrzením na instagramu.

Dle jejích slov je tedy jasné, že Agátiny starší děti nebyly z jejich „náhradního tatínka“ nadšené. Zato Miroslav Dopita, kterého si Hanychová vzala na sklonku loňského roku, boduje u celé rodiny.

Všichni se snažíme vychovávat děti, co nejlépe to jde. Někdy ten život zacvičí s námi i dětmi, jak si nepřejeme. Je to cvičení osudu, života. Je důležité to přežít, vydržet a najít řešení, které vždy někdo odnese, ale nejlépe nejméně členů rodiny. Já jsem moc ráda, že se Agátka vdala za Mirka, je to bezvadnej kluk. Nikdo tohle neplánoval, nikdo to nechtěl. Agátka chtěla být s Jaromírem, prostě to nevyšlo a je potřeba jít dál,“ přiznala Žilková s tím, že Dopita je pro všechny děti výborným otcem, pro Miu a Rozárku tedy náhradním.

Pěkně otočila

Dřív ale Žilková rozhodně z Dopity nadšená nebyla. Dokonce, když se Agáta v roce 2012 rozcházela s Dopitou kvůli jeho nevěrám, její matku to příliš nezajímalo.

S tehdejším manželem Martinem Stropnickým (67) totiž řešila dle svých slov existenční problémy. Oba totiž v té době byli »odejiti« z vinohradského divadla. „Dopita je mně teď opravdu jedno. Mým synům ale ne. Ti by rádi bránili čest své sestry, ale nejsme ve středověku, a potom, jsou ještě moc malí,“ tvrdila Žilková.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
49 fotografií