Ian Ziering, jenž se proslavil rolí Steva Sanderse v populárním americkém televizním seriálu Beverly Hills 90210 (i v jeho nepříliš úspěšném pokračování BH90210), a také v hororově-komediální sérii Žralokonádo (někdy uváděno jako Sharknado či Žraločí tornádo), se stal zřejmě pro svou slavnou tvář obětí brutálního napadení. Anebo proto, že jako jediný měl dost odvahy chuligánům vzdorovat? To nejspíš ukáže až vyšetřování. Jisté je ale to, že na Silvestra, tedy v neděli 31. prosince, na něj zaútočila skupina agresorů.

Seriálová hvězda padla do hledáčku několika útočníků, kteří křižovali Hollywood Boulevard na různých motorizovaných minikolech a nebezpečně se při tom proplétali mezi auty. Některé z nich dokonce poškodili. Podle informací zahraničních médií byl odřený i lak Zieringova vozu. Přestože není příliš jasné, co se pak mezi jezdci a hercem odehrálo, jisté je, že na zveřejněném videu na serveru TMZ.com Ziering vyskočí z auta, aby si to s dotyčným vyřídil - a je zle.

Video
Video se připravuje ...

Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli? Videohub

Hádka s motorkářem totiž bez prodlení propukla v násilnou rvačku. Zprvu s jedním mužem, s nímž Ziering „praští“ o kapotu, posléze s celou skupinkou, která se na herce vrhne. A rozhodně ho nijak nešetří, rány jen padají, někteří ho tlučou helmou. A i když se herec snaží utéct a brání se kopáním, útočníci ho nemilosrdně pronásledují a snaží se mu podrazit nohy. A to přímo za bílého dne, uprostřed plného provozu známé části Los Angeles! Výprask měl skončit tím, že Ian nakonec nasedl zpět do auta a odjel... a totéž udělali i „zdivočelí“ motorkáři.

Na místo sice nebyli bezprostředně poté povoláni policisté, příslušné orgány však již celý incident prošetřují, aby se Ziering dočkal spravedlnosti. Rvačka prý notně otřásla s jeho dcerou Miou (12), která jí přihlížela z chodníku. Dívenka byla údajně v šoku a plakala strachy. Podle očitých svědků ji pak herec objímal, pusinkoval a vyptával se, jestli je v pořádku. Ale moc nebyla... Pro legendárního Steva a jednu z jeho dvou ratolestí šlo o zkrátka hodně mizerné zakončení roku...
Fotogalerie
35 fotografií