Černá ovce rodiny. Tak je v showbyznysu nechvalně proslavený synek Toma Hankse, který svým známým rodičům před lety kradl spánek. Chester musel před lety překonat boj se závislostí na drogách a zapletl se i do problémů s policií, když zničil hotelový pokoj. Z nejhoršího ho vytáhli právě jeho blízcí. ​

Už 8 let je rapper a televizní herec „čistý“, za což, jak říká, vděčí svým rodičům a dcerce Michaiah. Být dítětem slavných rodičů je podle Cheta dvousečná zbraň.

Video
Video se připravuje ...

Americký herecký klenot Tom Hanks. V čem všem je tak výjimečný? Videohub

„Má to spoustu výhod, ale někdy to může být dost divné. Mohl jsem dělat spoustu super věcí, které mnoho lidí nemá možnost dělat. Můžu cestovat po světě, bydlet v pěkných hotelích, létat soukromými letadly a jsem velmi požehnaný. Svou situaci bych neměnil,“ řekl pro eonline Chet. „Byl jsem jen synem někoho slavného, takže jsem ani neudělal nic, čím bych si zasloužil nějaké uznání, a to vyvolávalo velké opovržení,“ dodal. 

Ale vše je zažehnáno a potetovaný chlapík dal na sociální síť společnou fotku s tátou. „Gang,“ okomentoval fotku Chet, jeho maminkou je herečka a producentka Rita Wilsonová (67). 

Fotogalerie
43 fotografií