Hvězda seriálu Dům z karet nebo filmů Forrest Gump či Wonder Woman, do Varů přicestovala už ve středu, kromě krátkého pozdravení a přivítání s Jiřím Bartoškou o ní však až do pátku nebylo ani vidu, ani slechu. Na rozdíl od Russella Crowea, který po příletu vyrazil s rodinou na kolonádu a po večerech obrážel bary, sličná kráska zvolila program přísně soukromý.

A v pátek se dokonce rušil její plánovaný příjezd na červený koberec před uvedením pohádky Princezna nevěsta v Thermalu. „Nebyl to její rozmar, jen měla krátce předtím rozhovor, a nestíhalo by se to,“ vysvětlil Blesku zdroj ze zákulisí. Fanoušci tak ale bohužel příliš šancí setkat se s herečkou a exmanželkou Seana Penna (62) mnoho neměli.

Před novináře předstoupila v moderovaném rozhovoru, v němž rodačka z Dallasu zavzpomínala na své začátky jako tanečnice a modelka. Muž, který ji přivedl před objektivy fotoaparátů, byl prý perverzák, a dobře nevzpomínala ani na jedno ze svých prvních focení s jedním slavným fotografem. „Není nutné říkat jeho jméno. Bylo mi sedmnáct, přišla jsem do ateliéru a řekl mi, ať si svléknu vršek a pak i podprsenku. Koukl se na mě, řekl, že mám malá prsa a poslal mě pryč,“ prozradila herečka.

Hovořila i o tom, proč se odstěhovala z Los Angeles. Bylo to v devadesátých let, kdy se kradla auta jedné specifické značky, a ona jedním takovým vozila své dvě malé děti. Kvůli tomu ji na příjezdové cestě jejího domu při jednom návratu domů přepadli. „Stáli při nás andělé. Moje malá dcera, která na to do té doby neměla sílu, naštěstí dokázala odepnout z dětské sedačky sebe i bratra a vyskočila na poslední chvíli, než zloděj s autem ujel,“ dodala Robin, pro kterou se jednalo o velmi traumatický zážitek.

Fotogalerie
51 fotografií