Pro většinu lidí jsou rozpad manželství či život ohrožující nemoc obrovské stresory už samy o sobě. Herečka Shannen Dohertyová si jimi ovšem musela projít najednou! Ve svém novém podcastu Let's Be Clear with Shannen Doherty teď vůbec poprvé popsala ty nejnáročnější chvíle. 

Těsně poté, co herečka zjistila, že má její manžel Kurt Iswarienko už dva roky milenku, musela podstoupit operaci, aby jí odstranili nádor na mozku. 

„Šla jsem na tu operaci brzy ráno, těsně poté, co jsem zjistila, že je moje manželství už prakticky u konce, že mě můj manžel dva roky podvádí,“ svěřila se s náročnou zkušeností. 

„Velmi jasně dával najevo, že chce jít se mnou. Nemohla jsem jít na tu operaci s ním... Cítila jsem se tak zrazená,“ popsala hvězda Čarodějek. Nakonec ji při zákroku a následné rekonvalescenci podpořili maminka, bratr a přátelé. 

Dohertyová v podcastu poprvé popsala chvíle před lednovou operací. Zatímco se snažila psychicky připravit na zákrok, musela zároveň přemítat nad tím, zda ji čeká rozvod, a kde je v jejím vztahu vlastně pravda. „Cítila jsem se šíleně nemilovaná – někým, s kým jsem byla 14 let, koho jsem milovala celým svým srdcem,“ pokračovala. 

Herečka se s rakovinou léčí posledních osm let. Letos v lednu podstoupila operaci a léčbu ozařováním v lékařském centru Cedars-Sinai v Los Angeles v Kalifornii. Ve stejném měsíci manželé oznámili, že jdou od sebe. Jako důvod rozvodu v dokumentech uvedli nesmiřitelné problémy. 

Video
Video se připravuje ...

Shannen bojuje s rakovinou, rozhodně se ale nevzdává. .

Fotogalerie
154 fotografií