Herečka Jennifer Anistonová a internetový obchodník Chris Dixon spolu byli spatřeni na večeři v luxusním podniku v Beverly Hills. Soudě podle oděvu obou přítomných se zdálo, že účelem setkání nebyla snaha herečky začít investovat –Jennifer na sobě měla sexy „malé černé“ se špagetovými ramínky, elegantní sandále a luxusní šperky. Chris si oblékl světle šedou košili a modré džíny. 

Dvojice se sešla v restauraci Funke krátce po desáté večer. Podle informací webu The News každý z nich dorazil vlastním vozem. Jennifer na místo doprovodil neodmyslitelný bodyguard. 

Dixon, generální partner ve vážené společnosti Andreessen Horowitz zabývající se rizikovým kapitálem, v minulosti působil například ve firmě eBay. Jeho působivé portfolio zahrnuje i spoluzaložení a vedení dvou startupů, SiteAdvisor a Hunch. Pozoruhodný je zejména SiteAdvisor, který se specializoval na internetovou bezpečnost a poskytoval uživatelům varování před bezpečnostními hrozbami na internetu.

Z prestižní Kolumbijské univerzity si odnesl magisterský titul, z Harvardu pak titul MBA. Jeho čisté jmění je odhadováno na 400 milionů dolarů, tedy na více než 8,8 miliard korun. 

Video
Video se připravuje ...

Dům Jennifer Anistonové v Beverly Hills Youtube.com/STARS NEWS/BPŽ

Fotogalerie
90 fotografií