Jennifer je typem ženy, která své soukromí na odiv moc ráda nedává. Interiéry nemovitostí, které si za svůj život pořídila, jsou k mání až v okamžiku, kdy je jejich majitelka prodává. Jednu výjimku, malou srdeční záležitost, ale přece jen udělala. Týká se domu, ve kterém žila se svým druhým manželem. Začneme ale nejdřív její osudovou láskou...

2001

Bývalý dům Jennifer Aniston a Brada Pitta ve Francii
Autor: Zdroj: architecturaldigest

Rok poté, co se hvězda Přátel a sexy idol Brad Pitt vzali, pořídili si rozsáhlé sídlo ve francouzské Normandii, za které neváhali utratit přes 13 milionů dolarů. Jejich hnízdečko lásky bylo původně postaveno v roce 1934 a bylo navrženo renomovaným architektem Edwinem Wallacem Neffem. Pár nechal dům zrekonstruovat tak, aby v něm nechyběla soukromá promítací místnost nebo stylová mini hospůdka s dřevěnou podlahou z 200 let starého francouzského zámku. Chybět nesměly ani menší bazén, tenisový kurt či penzion pro hosty. Slavní majitelé se v něm ale dlouho neohřáli. Rok po jejich rozvodu, v roce 2006, sídlo prodali za 28 milionů dolarů. O třináct let později cena domu vzrostla na neuvěřitelných 56 milionů dolarů.

2006

Bydlení Jennifer Aniston inspirované Bali
Autor: Zdroj: architecturaldigest

Po bolestném rozvodu si herečka pořídila útočiště v hodnotě necelých 14 milionů dolarů. Zde se nechala inspirovat stylem Balijců. V rezidenci nechyběly koi jezírka, okapy z exotického dřeva cumaru či vyhřívané podlahy. Jennifer domu přezdívala "Ohana", což v havajštině znamená rozšířená rodina, po které tolik toužila. V domě pobývala až do roku 2011, kdy našla novou lásku. Nemovitost prodala za 42 milionů dolarů. Skvělá investice, že?

2011

Společný dům Jennifer Aniston a Justina Therouxe
Autor: Zdroj: architecturaldigest

S partnerem a budoucím manžele hercem Justinem Therouxem si pronajala rezidenci kousek od Sunset Boulevard v Beverly Hills. Dům se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami byl sice o něco skromnější než hereččiny ostatní nemovitosti, o to víc byl ale útulný. Dřevěné podlahy, klenuté stropy, moderní kuchyň i koupelna v mramoru a především dechberoucí výhled. To všechno v něm nesmělo chybět. Pár za jeho pronájem platil 20 tisíc dolarů měsíčně.

Společný dům Jennifer Aniston a Justina Therouxe
Autor: Zdroj: architecturaldigest

"Preferuju útulnost, pohodlí je pro mě zásadní. Každé zákoutí, do kterého v našem domě odbočíte, je zážitek sám. Pracovali jsme hodně tvrdě, abychom získali bydlení snů," svěřila se herečka. Manželé žili v domě až do roku 2018, kdy oznámili rozvod. Jennifer ale neměla srdce své oblíbené sídlo prodat a dodnes je jeho majitelkou.

V lásce hollywoodská hvězda moc štěstí nemá, a přestože nemá vlastní rodinu, v každém domě, do kterého investuje, umí využít svého vytříbeného vkusu a smyslu pro detail. Umí mu dát i onen nádech rodinné atmosféry. Žádný okázalý luxus, hlavně ať nechybí pohodlí.

2022

Adresa slavných: Montecito. Zde aktuálně herečka žije
Autor: Zdroj: Daily Mail

Poslední domovinou Jennifer Aniston je sídlo v Montecitu, které před necelými dvěma lety koupila od moderátorky Oprah Winfrey. Montecito se v posledních letech stalo horkým místem celebrit. Na této luxusní adrese můžete najít zpěvačku Arianu Grande, své útočiště tu mají i hvězdný pár Katy Perry a Orlando Bloom či princ Harry se svou ženou Meghan a jejich dětmi.

Statek se čtyřmi ložnicemi a třemi koupelnami v toskánském stylu pořídila herečka za "pouhých" 15 milionů dolarů, což je podle aktuálních cen v této oblasti opravdu "za hubičku". Zda a kdo se ke slavné padesátnici do jejího nového sídla přistěhuje, je sice otázkou, o dobré sousedy ale rozhodně nouzi nemá, co myslíte?