Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena o sobě tvrdí, že je zmizelá Maddie McCannová: Znásilnil ji syn pedofila, kterého vyšetřovali kvůli únosu Maddie?

Autor: rix - 
20. února 2023
12:54

Na sociálních sítích se objevila Polka Julia Wendellová, která o sobě tvrdí, že je zmizelá Maddie McCannová. Má dokonce stejné rysy a skvrnu v oku. Ve vzpomínkách na dětství má spoustu nejasností. A co víc, měla být znásilněna pedofilem Peterem Neyem. To je syn odsouzeného pedofila Martina Neye, který byl kvůli zmizení Maddie vyšetřován.

O tom, že by mohla být pohřešovanou dívkou, začala přemýšlet nedávno. Julii před pár dny prý něco naznačila její babička. Situace zašla až tak daleko, že ji podle deníku Mirror oslovili rodiče zmizelé dívenky. „Budu mít možnost mluvit s Madeleinými rodiči a nechám si udělat test DNA,“ uvedla Julia. 

Video  Žena ve videu vysvětluje svůj příběh.  - TikTok
Video se připravuje ...

Zdroj blízký rodičům zmizelé dívky potvrdil, že s případem chtějí zabývat. „Jsou ochotni se podívat na všechny faktory. Ta dívka vypadá podobně, pokud je šance, že by to mohla být ona, je třeba to ověřit,“ vysvětlil. 

Julii měl již dříve znásilnit pedofil Peter Ney. Shodou okolností jde o syna Martina Neye. Toho policisté vyšetřovali jako možného podezřelého v únosu Madeleine. Jeho vina v případu se nepotvrdila. Za hlavního podezřelého je stále považován Němec Christian B.

Julii podle jejích slov vyšetřovatelé zatím ignorují. „Pomozte mi,“ žádala na sociálních sítích. Podezřelé je už jen to, že si Polka nevybavuje své dětství. „Skoro celé dětství si nepamatuji. Když požádám o fotky z mládí nebo snímky těhotné matky, nikdy mi je neukážou. Prý jsem blázen,“ zoufala si. 

„Po všem tom zmatku jsem začala dělat svůj vlastní výzkum, zjistila jsem, co se stalo Madeleine McCannové, a začala jsem dávat dohromady podobnosti,“ vysvětlila jednadvacetiletá Polka. Právě její věk je jediným úskalím. Maddie by dnes mělo být devatenáct let. Julie se ovšem domnívá, že její věk může být chybný. 

Maddie McCannová je pohřešována více než 15 let. Beze stopy zmizela z letního apartmá, kde bydlela během dovolené v Portugalsku se svými rodiči. Navzdory rozsáhlému pátrání nebyla nikdy nalezena. Hlavním podezřelým je již v minulosti odsouzený pedofil Christian B.

 

XLADI ( 6. března 2023 07:53 )

Naštěstí jsoudnes způsoby jak 100% zjistit jestli to tak je.

Uživatel_5512061 ( 21. února 2023 03:04 )

Ta falešná madam má úplně jinak postavené oči

ivana kollerova ( 20. února 2023 23:30 )

dalsi podvodnice

norissk ( 20. února 2023 22:36 )

Jsou určité rysy v obličeji, které si člověk nese celý život. Ať se dívám jak chci, tak u té ženy nevidím nic podobného s Maddie.

maxpax ( 20. února 2023 17:04 )

Zřejmě si ani polská babička nevzpomíná, jak a kde k vnučce přišla

Zobrazit celou diskusi