Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šílenec (50) rozmlátil luxusní ferrari: Nekoukal na cestu a zničil dalších pět aut!

Autor: rix - 
29. ledna 2023
05:00

Drsnou nehodu zachytily kamery v ulicích britského Halesowenu nedaleko Birminghamu. Šílený řidič Richard Cullen tam 25. května loňského roku ztratil kontrolu nad svým ferrari a rozmlátil ho o auta zaparkovaná na silnici. Jako zázrakem se mu nic nestalo a z vozu sám vylezl.

Řidič auta zachránil to nejcennější, svůj život. Nehoda ho ale bude i tak pěkně mrzet. Jeho ferrari mělo cenu v přepočtu zhruba čtrnácti milionů korun. A co víc, 18. ledna čelil soudnímu slyšení. Přiznal se, že řízení nevěnoval patřičnou pozornost.

Video  Drsnou nehodu zachytily kamery v ulicích britského Halesowenu.  - Twitter
Video se připravuje ...

„Ztratil kontrolu nad vozem a vjel do protisměru, přičemž narazil do zaparkovaných aut,“ uvedl soud podle deníku The Sun. „Krátce před osmou večer jsme vyjížděli k nehodě, kde se auto střetlo s pěti zaparkovanými vozy,“ potvrdili policisté.

S jakým trestem hříšník nakonec vyvázne, není zatím jasné. K dobru mu ale rozhodně nepřispěje vícero faktorů. Nevěnoval se řízení, způsobil obrovskou škodu a ještě ke všemu z místa nehody utekl. Detektivové ho zatkli až další den u něj doma.

bizon_pepa ( 29. ledna 2023 15:27 )

Proč škoda? Evidentně je chytřejší než ty a pravděpodobně i užitečnější.

bizon_pepa ( 29. ledna 2023 15:26 )

Nevypadá, ze by byl šílený.

lukim ( 29. ledna 2023 06:50 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání