Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohledné vězeňské pracovnice se zapletly s odsouzencem: Koketovaly s gangsterem!

Autor: rix - 
25. ledna 2023
19:55

Harri Pullen byl v roce 2019 uvězněn na pět let za účast na drogovém gangu. Ve vězení si našel zábavu. Dováděl tam jak s jednou z vězeňských sestřiček Elyse Hibbsovou, tak s jednou z důstojnic Ruth Shmylovou. Obě pětadvacetileté krásky čekaly obstrukce u soudu a Pullen směřoval do jiného vězení. 

Samotný Harri Pullen byl roce 2019 byl uvězněn na pět let za svou roli v drogovém gangu. Pomáhal zaplavovat ulice jižního Walese kokainem a heroinem. Ve vězení využil svého charismatu a padl si do oka s ošetřovatelkou Hibbsovou.

Když už se neviděli na ošetřovně, Pullen se ve vězení dostal k telefonu, ihned zavolal jí. „Říkal jí, jak ji miluje,“ uvedl prokurátor Matthew Cobbe. „Bylo zcela zřejmé, že spolu udržují vztah,“ potvrdil pro deník Mirror.

Hibbsová se po propuštění ze zaměstnání policistům ke koketováním s Pullenem přiznala. Řekla jim, že se bála ukončit kontakt poté, co jí předtím vyhrožoval. „Připustila, že měla všechno nahlásit, ale prý to zašlo až moc daleko,“ hájila se podle prokurátora. „Sex spolu prý neměli,“ dodal Cobbe. 

Od soudu to i tak schytala. „Ačkoli jste byla mladá, zastávala jste odpovědnou pozici jako zdravotní sestra a jako členka vězeňského personálu. Nenahlásila jste první kontakt navzdory radám od kolegy a školení, které jste absolvovala,“ nechala se slyšet soudkyně Tracey Lloydová Clarkeová a Hibbsovou poslal na šest měsíců do vězení. Ta verdikt oplakala. 

Stejný osud potkal i důstojnici Ruth Shmylovou. I on podlehla šarmu vězněného Pullena a začala s ním nezávazně flirtovat. To jí bohužel pro ni přijde draho. Také ona poputuje k soudu. S jakým trestem odejde není zatím jasné, slyšení je naplánováno až na září letošního roku. 

Video  Největší vězeňská vzpoura, jakou naše historie pamatuje  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání