Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pronásledují duchy a jezdí v pohřebáku: Rodinka připomíná slavné Addamsovy

Autor: rix - 
15. února 2023
14:00

Jako slavná Addamsova rodina. Pár s dětmi z Velké Británie se vozí v pohřebním voze, bydlí ve strašidelném domě, miluje černou barvu, pronásleduje duchy, ale hlavně má styl. Paranormální jevy už jim prý občas rostou přes hlavu, v domě radši nainstalovali kamery.

Jon a Kymmi jsou doslova posedlí pronásledováním duchů. S touto zálibou mají  pořádně děsivé zkušenosti. Jon pro deník Daily Mail popsal, že je v jejich domě občas cítit síra. „V mžiku ta vůně zase zmizí. Tyto sírové pachy jsou často spojovány s démony,“ vysvětlil. 

Také jeho partnerka Kymmi má zkušenosti s paranormálními jevy. „Jednou jsem se v noci ve tři ráno probudila a uslyšela dětský pláč,“ vzpomínala. Jak se ale ukázalo, obě dcerky Snow (10) a Pebble (6) hluboce spaly. „Rozhodli jsme se proto domů nakoupit fotoaparáty a kamery, ať všechno zachytíme,“ vysvětlila. 

Rodina společně cestuje po zemi ve svém pohřebním voze a vyhledává tajemná místa. „Kymmi byla k tomu všemu přitom nejdříve skeptická, když mě poznala,“ vzpomínal její partner Jon. Díky své zálibě postupně získávají popularitu. „Nazývají nás Addamsovou rodinou,“ usmívala se Kymmi. 

Jejich dcerky Snow a Pebble jsou pronásledováním duchů snad nejposedlejší. Není dne, kdy by za svými rodiči nepřišly s nějakým podivným zážitkem. „Opravdu to milují,“ svěřila se jejich maminka s tím, že mají doma hotovou sbírku děsivých panenek všeho druhu. „Vždy za mnou jedna z mých dcer přiběhne, že se její panenka zničehonic pohnula,“ dodala Angličanka. 

Video  Strašidelné video z dětského pokoje: Zatáhl pod postel holčičku duch?  - TikTok
Video se připravuje ...

 

ivan rehak ( 15. února 2023 18:04 )

Umí ho*no tak jak se zviditelnit a vydělat nějakou kačku??

Zobrazit celou diskusi