Skladatelovy děti Artur, Jiří (48), Jan (46) a Karolína (40) nejen, že dědily po otci nemovitosti, ale k tomu si mezi sebe celkem rozdělili 47 568 112 Kč (každý si tedy přišel na 11 892 028 Kč, poz. red.). Do toho má každý nárok na 25% podíl z práv na písně a další dílo svého táty. Z katastru nemovitostí vyplývá, že Arturovi z nemovitostí zůstal po smrti milovaného otce jeho byt v Apolinářské ulici.

Tím, že Artur zdědil nemalé peníze a další slušné finance mu teď každé tři měsíce chodí na účet od Ochranného svazu autorského, si mohl dovolit koupit ještě jeden byt. V září roku 2021 vysolil 9 025 620 Kč za bydlení ve zrekonstruovaném domě v pražských Záběhlicích.

Vše na dosah

Byt o rozloze 84,1 m2 ve vyhledávané rezidenční čtvrti sehnal Artur v rámci projektu View Spořilov (Novostavba bytů v Záběhlicích). „Na jednu stranu poklidné prostředí, které jen několik kroků od bytového domu střídají obchody, restaurace, školy, školky, lékař, bankomaty, úřady a mnohé další, co potřebujete ke každodennímu žití,“ píší devolopeři.

Nemusí pracovat

Artur se neřadí mezi zlatou mládež a ke zděděným milionům přistupuje velice zodpovědně. Vystudoval První soukromou hotelovou školu v Praze, jel na vyučenou do Ameriky a následně pokračoval na Vysoké škole hotelové. 

Na Instagramu oznámil, že opět studuje. „Aspirující student psychologie,” stálo v popisku na jeho sociální síti. Rodiče by měli ze synka určitě radost. Miliony nerozhazuje, přestože by mu stačily na dva životy.

Video
Video se připravuje ...

Pět let od smrti Bartošové: Z Artura je milionář! A Agáta sundala prsten a balí kufry 

Fotogalerie
67 fotografií