Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Česká pošta na několik dní omezí provoz. Chystá údržbu datových schránek

Autor: Mii - 
14. června 2022
17:10

Česká pošta od pátku 17. června do pondělí 20. června plánuje provést údržbu datových schránek. Z tohoto důvodu bude provoz několika poboček omezený, týká se to především těch, které bývají otevřené i o víkendu. Zavřeny budou jak tyto pobočky, tak Balíkovny Partner, které během odstávky nebudou balíky vydávat ani přijímat.

„Odstávka začíná v pátek v 19 hodin a potrvá do pondělní 7. hodiny ranní. V pondělí po 7. hodině tedy budou pobočky a pošty Partner už otevřené podle standardních hodin pro veřejnost,“ uvádí Česká pošta ve svém prohlášení.

V termínu údržby nebudou v provozu ani webové stránky spravované poštou, a to www.ceskaposta.cz, www.postaonline.cz, www.postovnimuzeum.cz, www.datoveschranky.info a mobilní aplikace. Datové schránky nadále fungovat budou.

Uživatel_5583083 ( 14. června 2022 18:39 )

Dobrý den, jsem rád, že vám mohu oznámit skutečnou úvěrovou společnost, od které můžete získat rychlou půjčku, našim důvěryhodným klientům nabízíme všechny typy půjček s úrokovou sazbou 3 %, kontaktujte nás, pokud potřebujete půjčku, Pošlete nám e-mail: Mich­ealben­sonlo­anagen­cy@gma­il.co­m, Whatsapp: +618-9489-6119

Formulář žádosti o půjčku a vraťte ji.

Celé jméno .................

roky ..............

Země ..................

Potřebná výše půjčky. ...................

Doba trvá­ní..­....­....­....­....­....­....

Zobrazit celou diskusi