Ačkoliv ve StarDance soutěžili jeden proti druhému, ve skutečnosti to žádní rivalové nejsou a naopak mají více společného, než by se mohlo zdát. Oba se například objevili v seriálové Ordinaci, ačkoliv se tam nikdy nepotkali - Cina tam ztvárňoval problémového mladíka Matyho Povýšila a Šoposká v tomto seriálu září coby doktorka Bibi. 

Navíc oba herci vystupují i ve stejném divadle, a to v pražském Studiu DVA. To, že se oba objevili i v jedné řadě StarDance, už tak vlastně ani nikoho nepřekvapí. Teď jsou spolu navíc i na dovolené - ovšem nejsou jen ve dvou, ale na Kanárské ostrovy vyrazili coby velká parta, nejenže i s dalšími kamarády - například s herečkou Hanou Vagnerovou (38), ale zřejmě i včetně jejich partnerů a dětí. 

Na instagramu Marika ukázala pár fotek, na nichž největší roli měly právě všemožné ratolesti. Neodpustila si ale jedno selfíčko s Honzou coby vítězem StarDance a dobrým kamarádem. „Den v Tindaye,“ připsala ke snímku, na němž se s Cinou oba usmívají. On zareagoval komentářem, v němž dominovalo slovo love, tedy anglicky láska. Miluje tedy zřejmě nejen Mariku, ale i místo, které navštívili - oázu klidu a míru v Casa LaPaz.

A jejich radost sdílejí i fanoušci Mariky, kteří je v komentářích zasypali samými srdíčky. Několik jich na klávesnici vyťukala i Tereza Brodská (53) a pozdrav exkolegům z taneční soutěže poslala i Tereza Černochová (38). A ozvala se i Maričina kamarádka, herečka a dabérka Ivana Korolová (33): „Tos mi zatajila, že tam jedou úplně všichni. To bych se hecla taky,“ smála se. Tak třeba příště, chtělo by se říct. 

Fotogalerie
94 fotografií