Celá Británie i zbytek světa ve čtvrtek gratulují princi Georgeovi, který se narodil 22. července 2013 svým drahým rodičům Kate a Williamovi. Od té doby se rodina rozšířila o sourozence Charlotte (6) a prince Louise (3), a tak jejich maminka nezapomíná své milované potomky pravidelně fotit. Ne jinak tomu je i v rámci oslav narozeninového dne.

Na oficiálním instagramu Kensington Royals se objevil nový snímek, na němž je dnes již osmiletý George s úsměvem otce Williama na kapotě auta na pozemku jejich rodinného sídla Amner Hall v Norfolku.

A nejde o ledajaké auto! Symbolické gesto značí, že si při této příležitosti rodina vzpomněla na dědečka prince Philipa, který letos 9. dubna zemřel po vleklých zdravotních problémech spojených se stářím. Proto, jak si jistě pozornější oko všimlo, George sedí na voze britské značky Land Rover, pro níž měl slabost právě jeho pradědeček Philip. Ostatně, na Philipově pohřbu na hradě Windsor právě jeho technicky upravená verze vezla rakve s princovými ostatky. Na speciálních úpravách se ještě za svého života osobně podílel.

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi @kensingtonroyal

Fotogalerie
68 fotografií