Co nevidět se vévoda z Cambridge a vévoda ze Sussexu sejdou tváří v tvář a k výročí nedožitých 60. narozenin své matky Diany (†36) odhalí na pozemcích Kensingtonského paláce její sochu. Slavnost bude komorního rázu a nezúčastní se jí ani princ Charles (72) ani Williamova rodina. Přesto si George (7), Charlotte (6) a Louis (2) budou moci památku na svou babičku prohlédnout. Jenom bez Harryho (36) v dosahu.

Podle zdroje listu Telegraph následník trůnu a jeho manželka Kate Middletonová (39) několik dní před samotnou ceremonií vezmou své děti na soukromou prohlídku památky jejich babičky. Socha tragicky zahynulé Lady Di byla na pozemky Kensingtonského paláce instalovaná již o víkendu a do 1. července zůstane ukrytá v zelené dřevěné krabici.

Královští prckové tak zřejmě nebudou mít příležitost vidět svého oblíbeného strýčka, který před rokem a půl prchl do Ameriky, kde se s manželkou Meghan Markleovou rozhodl žít.

Princ Harry přijel do Británie koncem minulého týdne a v současné době se podrobuje povinné 5denní karanténě ve Frogmore Cottage, svém bývalém bydlišti. To nyní okupuje princezna Eugenie (31) s manželem a potomkem. Dům je ovšem rozdělen na dvě poloviny, aby vévoda ze Sussexu nemusel přicházet do kontaktu s rodinou své sestřenice.

VIDEO: Princ William slaví narozeniny: Proč je miláčkem veřejnosti?

Video
Video se připravuje ...

Princ William slaví narozeniny: Proč je miláčkem veřejnosti? Mall.tv

Fotogalerie
89 fotografií