Už 33. ročník tradiční garden párty uspořádal u sebe na zahradě rockový bardPetr Janda. Tentokrát bylo od prvního příchodu hostů hodně veselo. Tématem večírku totiž bylo naruby. 

 

Hosté měli většinou naruby saka, košile, bundy nebo kraťasy. Ale nejlépe to pojal profesor Jan Pirk, který si s manželkou prohodil šaty. Přišel v jejích letních šatech ke kolenům a v ruce místo kabelky nesl pekáč s čerstvě upečenou buchtou. Naštěstí si nevzal i její lodičky, ale měl své pohodlné pantofle. 

Hrozně zespodu fouká a koušou komáři,“ postěžoval si Blesku známý kardiochirurg. Blanka si z jeho šatníku vypůjčila černé kalhoty, bílou košili a motýlka. 

Moderátor Jan Rosák (73) měl obráceně jméno na vizitce a manželka pána domu Alice Jandová (39) si na oblečení vzala spodní bílé prádlo včetně podvazkového pásu.

VIDEO: Petr Janda se pochlubil spodním prádlem: Slipy mi vybírá manželka

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda se pochlubil spodním prádlem: Slipy mi vybírá manželka Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Dcera Jandy, zpěvačka Marta Jandová (47), měla obráceně copy a na nich dětskou postavičku hlavou dolů. Přišla s manželem Miroslavem Vernerem a dcerou Maruškou, která měla nejvíc pomalovaný obličej. 

Dorazil i nejstarší syn zesnulého skladatele Karla Svobody (†68) Petr Klein Svoboda (41) s manželkou Lucií (42) a synem Ferdinandem Sonnym (13). Teenagera si mnozí pletli s dívkou, zmátly je jeho dlouhé vlasy do půli zad. 

Petr Janda s Olympicem vyhrával staré osvědčené pecky, kuchaři grilovali maso a víno teklo proudem. 

Fotogalerie
57 fotografií