Královny pořádku Pavlína Štefanová a Lucie Kocman z projektu O domovē se tentokrát zaměřily na téma kvalitního spánku. Promluvily si s terapeutkou Michaelou Tetzeli, která vysvětluje, proč je spánek v našem životě tak důležitý a jaký dopad na náš život má jeho nedostatek.

Definice ložnice podle Královen pořádku

Kvalitní spánek ovlivňuje řada faktorů, jedním z nich je i prostředí, ve kterém usínáme. „Ložnice slouží pouze ke spánku, odpočinku a milostnému životu,“ objasňuje Lucie. „Má vyzařovat harmonii a párovost. Nepatří do ní nic, co tento dojem narušuje,“ dodává.

„Nejen páry, ale i singles, kteří na svou lásku čekají, by měli v ložnici kultivovat partnerskou energii,“ tvrdí Královny pořádku, které navíc vědí, jak této energie docílit. „Měla by tu panovat rovnoprávnost obou partnerů,“ říká Lucie. Důležité je, aby byla postel dobře přístupná z obou stran, aby se partneři nemuseli přelézat, a byla povlečena pro dva i v ložnici nezadaných. „Podvědomě je dobré, když uděláte místo pro budoucího partnera. Postelí nachystanou pro dva si vnitřně zvete partnera do života,“ usmívá se Lucie. Samozřejmostí by měly být taky dva noční stolky a lampičky a dámy doporučují párovat i dekorace.

Seriál Královny pořádku vysílá internetová televize Mall.tv. Jak Královny pořádku proměnily ložnici na místo klidu a plné vášně? To a mnohem víc se dozvíte v červencovém čísle časopisu Blesk Bydlení, ve kterém si můžete zasoutěžit o čističku vzduchu Leitz TruSens. V tištěné či elektronické verzi si ho můžete pohodlně objednat z domova v našem iKiosku ZDE.