Vila v Dělostřelecké ulici v Praze je poslední dobou velmi oblíbená. I když se nejedná o žádný architektonický zázrak, na který nejmenovaná agentura láká, všichni zájemci jsou samozřejmě zvědaví na bývalou první dámu.

Vajíčka a útěk

„Nedělní klid. Už toho mám dost. Už jsem rozčílená. Nejsem muzeum! Prosím snažně! Nevíte, kam se obrátit? Stojí tady zástup za zástupem,“ zveřejnila nešťastná Dagmar nedělní siestu pod oknem. Během chvilky se dočkala mnoha nápadů, jak se zbavit nevítaných hostů. „Ano, také mě napadla vajíčka,“ přitakala herečka.

Nevyloučila ani postříkání nezvaných hostů studenou vodou z hadice. A protože něco podobného zažívá i na chalupě na Hrádečku nedaleko Trutnova, připustila dokonce i možnost, že dá Česku vale! „Uvažuji o tom už delší dobu, v zahraničí si to lidé nedovolí, tady ano,“ poznamenala Havlová.

Přičinlivý zastupitel

Zatím si zjistila, kdo je onen průvodce, který tak rád hlasitě vypráví před její vilou. „Ten člověk pracuje na magistrátu jako zastupitel, takže pobírá slušný plat z našich daní a tady si inkasuje sto padesát korun za osobu. Jmenuje se Zeman,“ prozradila bývalá první dáma.

Zastupitel se pak obhajoval tím, že nedělá nic špatného, jeho klienti nezvonili na zvonky a za minutu či dvě pokračovali dále. To už ale Dagmar viděla rudě. „Váš celý dlouhý výklad je nahrán na obou bezpečnostních kamerách. Obtěžujete lidi, abyste si přivydělal, a ještě lžete!“ neudržela se Havlová, která už na začátku videa zdůraznila, že jí před domem stojí 20 minut.

Rady fanoušků

Příznivci bývalé první dámy přicházejí s různými nápady, jak otravné »mávače« odehnat. „Hoďte tam petardy, balonky s vodou, kýble s ledem a rajskýma,“ zaznívá v komentářích. „Zjistíme, kde pán bydlí, a půjdeme si udělat před jeho dům sedánek,“ nabízí pomoc další z fanoušků.

VIDEO: Tvoje Tvář: Dagmar Havlová jako host poroty!

Video
Video se připravuje ...

Tvoje Tvář: Dagmar Havlová jako host poroty! TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií